farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[WT Aeria 32Bit-64Bit] Wolf Revolution + Tutorial + Fly + Callsing + Mode v09.07.2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2738
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 831

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu kadar geciktiğimiz için üzgünüz ama söz verdiğimiz gibi tüm wolfteam uçma hackleri güncelliyoruz. 9 TEMMUZ 2012 Güncel Sürümdür. Hazır Mode Hackta Varken Altın Hack Yapmanın Tam Zamanı Beyler. Yeni Kanıtlar Ve SS Ler Eklenecek Şimdilik ESki ss ve video Kalsın. Dediğim gibi 9 Temmuzda Çıktı ban Atmaz ;) Sadece Wolfteam Aeriada Çalışır...

Hangi Serverlerde Çalışır:
Windows XP (32Bits)
Windows 7 (64Bits)

Hiledeki özellikleri aktif hale getirmek için tuş kısayollarını bilmeniz gerekir. ( Hile arayüzü yok sonra foruma gelip her şeyi yaptım ama hiç bir şey çıkmadı demeyin dediklerimizi yapın ve oyun içinde istediğiniz tuş kombinasyonunu kullanın:
İşte Kısayol Resimleri:

Kod:
Shift + Z -> Mode Tutorial ON
Shift + X -> Mode Tutorial OFF

Kod:
Ctrl + 1 -> DeathMatch
Ctrl + 2 -> ExCoquest
Ctrl + 3 -> IceHold
Ctrl + 4 -> WolfConquest
Ctrl + 5 -> Destruction
Ctrl + 6 -> Wolf Hunt

ex modede guardianın canı ölüm oyununda 850 oluyor...

Kod:
Alt + A -> Enabled Callsing
Alt + D -> Disabled Callsing

yukarıdaki Callsing isim değiştirme demektir...

Kod:
Alt + Q -> Return at base

Kod:
Alt + 1 -> Guardian Wolf
Alt + 2 -> Smart Wolf
Alt + 3 -> Berserker Wolf
Alt + 4 -> Ice Wolf
Alt + 5 -> Psycho Wolf
Alt + 0 -> Disabled All Wolf

Yukarıdaki Alt kombinasyonları normal kurtlar için. Special Kurtlar Alt tarafta...

Kod:
Shift + 1 -> Wolf1
Shift + 2 -> Wolf2
Shift + 3 -> Wolf3
Shift + 4 -> Wolf4
Shift + 5 -> Wolf5
Shift + 6 -> Wolf6
Shift + 7 -> Wolf7
Shift + 0 -> Disabled All Wolf

Özel Kurtlar Sadece Kırmızı TAkımda. ALINIR:!!!

Hilenin kullanımı
Rarın içinde wolfteam new bir klasör olucak içinde 3 tane versiyon vardır hangisi size uygunsa onu açın.

1) “Fix Driver.exe Çalıştırın"
2) " Daha Sonra Alone.exe Çalıştırın ( win7 ler yönetici olarak )
3) 4 Reklama tıklayıp continues diyin. Kız resmi çıkınca wolfteama giriş yeri çıkıcak
4) Wolfteam giriş yapınız otomatik dll enjekte olucaktır

Videoda İsim değiştirme , Karakter Kurt hilesi , Gardiyana zeki taklası attırma gibi hileler anlatılmaktadır. ( Kendi çekimim )

Sadece xp 32 ve 64 bite çalışır .!!!!
32Bitler için Hilenin Linki:
64Bitler için Hİle linki:

Eğer windows 7 32 Bitler yada xp 64 Bitler denerlerse mavi hata alırlar sonra bilgisayarımı bozdun demeyin :)

Sorunlar ve çözümleri:

Sorun : Özel kurtları seçince yp 150 oluyor ama görünüş değişmiyor. Ne yapabilirim ?

Çözüm : Bu klasik sorunlardan birtanesidir ve çözümüde çok basittir. KURT Hack sadece kırmızı takımda çalışmaktadır. Mavi takımdaysanız kurt özelliklerini alırsınız ama görünüşü değişmez Yapmanız gereken sadece kırmızı takımda olmaktır

Sorun: Mesela alev kurt oldum. Sonra Zeki kurt olamıyorum Neden ?

Çözüm: Alevkurtken insan olun ve o zaman zeki kurt tuş kombinasyonuna basın ve tekrar kurt olun.

Sorun: Oyundayken Shift + Z basınca oyun donuyor.

Çözüm: Oyun esnasında basmayınız

Sorun: Herhangi bir hile tuşuna basınca mavi ekran çıkıyor ( pc rest atıyor )

Çözüm: Ne yazikki hile sadece xp 32 win7 64 bitlerde çalışmaktadır. İşletim sisteminiz uymuyor

Sorun: İsim değiştiremiyorum

Çözüm: Kamp seçin sonra listeye geri dönün ve ALT + A Basın sonra farklı bir kampa giriş yapın çalışacaktır

Sorun: 4 Reklama tıklayıp continues diyorum ama otomatikman aeria game gelmiyor ?
Çözüm: Oyunu silin ve yeniden kurun. Yeniden kurarken kurulum yerini değiştirmeyinn ( C: Program Files olması gerek ! ) Artık olur. Olmazsa continue dedikten sonra siz kendiniz giriş yapınız

Sorun Kırmızı Takımdayım ama yine özel kurtlar gözükmüyor. Ne yapabilirim ?
Çözüm: Eğer karakter giydiyseniz veya kurt giydiyseniz veya her ikisini girdiyseniz çıkarınız ( Kurttan kastımız buz kurt falan )

Vİrüs total taratım Virüs yok ama koymayı bilmiorum İstersenis sizde Taratın.

ALıntıdır..

Bİ Teşekür Etmeden Kulanana Haram olsun. :ka19::ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri