xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Point Blank Rusya [Detaylı Anlatım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mangona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 185
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Konuma girip baktığınız için teşekkürler ederim. Bugün sizlere PointBlank Rusya Serverini detaylı olarak anlatacağım.​

Server Özellikleri

Oyunda Puanla Alınan Ve Rütbe İstemeyen İtemler Şunlar ; Dual Uzi - Dual Desert Eagle Gold - Range Master Lv1-Lv2-Lv3 - Glock 18 - Muşta - Axe - Kukri - Aug A3 -L115A1 - Bir Kaç Maske + Yılbaşı Şapkası - Yerdeki Adamın Silahını Almayı Sağlayan İtem - SV442-Para Sniper - WP Smoke Plus - Flashbang Plus - VE BİZDE RÜTBE İSTEMEYİP PUANLI OLAN TÜM SİLAHLAR Bulunuyor

Rusyada HackShield Kullanılmıyor onun yerine FROST Adlı Program kullanılıyor bu yüzdende Çoğu hile çalışıyor.

Kayıt Olmayı bilmeyenler için resimli anlatım yapacağım.

9kdn2.jpg

9kdqt.jpg

9kdr7.jpg

9kdrr.jpg

9kdrq.jpg

9kds8.jpg

9kf2y.jpg

9kdsx.jpg

NOT:Oyuna PointBlank.exe ile girmeyin hata verir 24mb ile indirdiğiniz dosyadan girin.

Lütfen Emeğe Saygı Sizin için uğraştım SABİT Olmasını Diliyorum Lütfen Soru Veya Şikayetiniz olursa özel mesaj yada konu altına yazabilirsiniz en kısa sürede sorularınızın cevabını alacaksınız önceden paylaşıldıysa özür dilerim. Herkeze iyi forumlar

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri