- Konular
- 10
- Online süresi
- 12m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 69
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eski [TR] ile yakından uzaktan hiç bir alakası yok. Yeniden başladık da bahane. O klan zamanında 2 ye ayrıldı. Ve ikisi de hala devam ediyor. Başka klanların üzerinden kendi klanına adam toplamaya çalışma.
EDİT: Okadar iyi iseniz klan maçına bekleriz![]()
Kardeşim bak kendi ağzınla söylemişsin yakından uzaktan alakası yok diye.Ve hepiniz yeniden başladık yazmamızı da bahane diyorsunuz.Biz geçen yaz kurduk rank:6000'e kadar indirdik okullara açılınca oynayamadığımız için tekrar 11bine geldik.Ve geçen yaz biz beleş zp kasmayı bulduk.Ve o zpyle 6600 zp clana yatırdık.Biz 3000zp daha biriktirip clan ismi değiştirme itemi almayı düşünürken.4 Temmuzda A.B.D kurtuluş günü diye ucuzluk vardı biz de o itemi aldık.Yeni isimi ne koysak diye düşünürken aklımıza [TR] geldi.Fakat aklımızda o eski [TR] yoktu.O clanı biz isim değiştirdikten sonra hatırladık.Lütfen biraz saygı

- Konular
- 10
- Online süresi
- 12m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 69
- DevLira
- 0
Eski [TR] ile yakından uzaktan hiç bir alakası yok. Yeniden başladık da bahane. O klan zamanında 2 ye ayrıldı. Ve ikisi de hala devam ediyor. Başka klanların üzerinden kendi klanına adam toplamaya çalışma.
Kardeşim bak kendi ağzınla söylemişsin yakından uzaktan alakası yok diye.Ve hepiniz yeniden başladık yazmamızı da bahane diyorsunuz.Biz geçen yaz kurduk rank:6000'e kadar indirdik okullara açılınca oynayamadığımız için tekrar 11bine geldik.Ve geçen yaz biz beleş zp kasmayı bulduk.Ve o zpyle 6600 zp clana yatırdık.Biz 3000zp daha biriktirip clan ismi değiştirme itemi almayı düşünürken.4 Temmuzda A.B.D kurtuluş günü diye ucuzluk vardı biz de o itemi aldık.Yeni isimi ne koysak diye düşünürken aklımıza [TR] geldi.Fakat aklımızda o eski [TR] yoktu.O clanı biz isim değiştirdikten sonra hatırladık.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 12m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 69
- DevLira
- 0
Kardeşim bak kendi ağzınla söylemişsin yakından uzaktan alakası yok diye.Ve hepiniz yeniden başladık yazmamızı da bahane diyorsunuz.Biz geçen yaz kurduk rank:6000'e kadar indirdik okullara açılınca oynayamadığımız için tekrar 11bine geldik.Ve geçen yaz biz beleş zp kasmayı bulduk.Ve o zpyle 6600 zp clana yatırdık.Biz 3000zp daha biriktirip clan ismi değiştirme itemi almayı düşünürken.4 Temmuzda A.B.D kurtuluş günü diye ucuzluk vardı biz de o itemi aldık.Yeni isimi ne koysak diye düşünürken aklımıza [TR] geldi.Fakat aklımızda o eski [TR] yoktu.O clanı biz isim değiştirdikten sonra hatırladık.
Kardeşim bak hepiniz aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz.Biraz bize de saygı gösterin.
Bu arada istesem sizn clan ismi söylersen aynı yada benzer adlı clan bulurum.Ve Ben de buraya kopya clan diye konu açarım.Biz bilmiyor muyuz onu yapmayı.Ama ben yapmam açıkçası benim emeğe saygım var.Artık böyle suçlamalardan bıktık.Yok o clan ismi üzerinden adam topluyorsunuz da bilmem ne de.Affedersiniz ama bizim clandaki adamlardan bir tanesi bile şu eski clan sanıp gelmedi.Hepsini ben ve arkadaşlarım tek tek çağırdım.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 12m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 69
- DevLira
- 0
Kardeşim bak saçmalama.Kendi ağzınla söylemişsin yakından uzaktan alakası yok diye.Yeniden başladık da bahane demişsin.Kardeşim biz okuyoruz.Okullar açıkken derslere yoğunlaşıp,ders çalışıyoruz.Ve bahane falan da değil.ayrılmış olabilir,umrumda da değil.Başka clanların adı altından da adam toplamaya çalışmıyorum.Bu moderatör olma çabaları bu forumu git gide batırıyor.Biz o eski [TR] iz falan demedik.Sen kendin uydurdun.Ben çağırdığım adamları kanıdırmadım.İnsanca çağırdım clana gelir misin? diyerek.Onlar da geldi.Şu moderatör olma çabalarını da bırakın artık.İnsanları turkmmo'dan soğutuyorsunuz.
Edit:Biz o kadar iyiyiz ama madem o kadar güveniyorsun clanına yapalım(Eğer kendi clanınsa)(eğer değilse hiç takmam)
Edit:Biz o kadar iyiyiz ama madem o kadar güveniyorsun clanına yapalım(Eğer kendi clanınsa)(eğer değilse hiç takmam)
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bir sakin ol. Aynı şeyleri 10 kere yazıp durma. Ama Şu başlıktaki [TR] Yeniden döndük lafını eski oyuncuların çoğu benim gibi anlar. Ve öylede anlaşılıyor. Klan senin değilse demişsin. Klan benim olmasa ne olucak. Havamı atıyorum klan benim diye. Bu klanlarda önemli olan birlik beraberlik kardeşlik değilmi. Sen klan başkanı benim diye hava atarsan nerede bu eşitlik ? Şu anda klanda gördüğün LT arkadaşlar var ya onların hepsi başkan oldu. Sırf istedikleri için, sıra sıra. Dediğim gibi yetki hiç önemli değildir. Atılan klan maçlarında komutlara uysunlar yeter.
Bugün oyunda görüşmek ümidi ile.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bugün oyunda görüşmek ümidi ile.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)