farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Nostale PROGRAMSIZ para aktarma. <volf3> Farkıyla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volf3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Ben nostale oynuyorum ve seviyorum. Ama herkesi oyundan soğutan bir para aktarma iki item aktarmadır. O yüzden derdinize derman buldum. Çok pratik ve programsız!!!.

İlk olarak 2 tane char alalım ele. İlk charda para yok 2. charda para var.

Ve 2. den --> 1. ye para aktarımı yapacağız.

1. olarak:

Nos pazara gidiyoruz. Ve Bu npc mize giriyoruz.

girdikten sonra karşımıza böyle ekran çıkıyor

2. olarak:

Dikdörtgen içindeki "Yerleştir" yazan yere tıklıyoruz.

3. olarak:

Kırmızı karenin içersine dandik yanlış okumadın dandik bir eşya koyuyoruz.
Ve eşyanın fiyatını 2. chardan kaç para alacaksak o kadar yazıyoruz.
Ben 50k yazdım siz ne kadar alcaksanız öyle yazın.
ve mavi renkli buton içerisnde "yerleştir" yazan yere tıklıyoruz.

]

4. olarak:

1. charda eşyayı koyduk. yani para olmayan charda. 2. yani para olan charda eşyamızı nospazardan aldık aslında almadık ama öyle göstermem lazım :D:m08:.

5. olarak:

Ve 1. chara giriyoruz. nospazara geliyoruz. Ve aşağıdaki Kare içersindeki yere tıklayın.

Para olan charda aldık. Ama ben normalda almam lazım ama burda almadım uzun iş diye. Aldığınz zaman orada çıkar zaten. O kadarda saf değilsiniz sanırım:m08::m08::m08:

Ve işte böylece paramızı aktardık. Programsız item aktarmayı sonra anlatacağım. Bir teşekkürü çok görmeyin.

1 Teşekkür ve yorumu çok görmeyin. Bakıp bakıp gidiyorsunuz. Ayıp ya. O kadar emek verdik. İnsan 1 yorum yapar. Üye olmayanlar da geliyo ha tamam böyle olcakmış bakıp gidiyo. üye olmayanlar üye olun 1 yorum ya. Çalıntı ve izinsiz alıntı yapana haram olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri