farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

/// akreep :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugur0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
başka yerde 130 lvl e çar kasılıyorda biz mi bilmiyoruz ha bu arada hiç 130 lvl çarın oldumu kendi emeginle nerde kasıldıgını ilk defa duyuyor gibisin de :D

OYNADIGIN OYUNDAN HABERİN YOK DAHA :d
Ben jüpiterde oynuyorum gelde jüpiterde 130 ol oyunu çok bilirmiş gibi konuşuyorsun 110 level oyun 1ncisi jüpiterde oda sürgünde kastı :S

muahahahhaha kılıbık ali ben van genciyim hiçbir zamanda kıbrıslı degildim sadece kıbrıslı ugurla gezıodum ve o adam gibi adamdı senın gıbı diger cinsden degildi gerçi 2 cinssin sen neyse eziksin ve o oyunda tek amacım senı kesmektı en basından basladıgımda senı kesmeyı kafama koydum ve bunuda başardım senin gibi ezikler anca buglarla depolara gelen toplu altınlarla ve toplu 200 lük 7 efsunlarla ayakta duruodu biz ise pazarları kurup derece kasıoduk sende haklısın kusura bakma biz sahtekarlıkla gmlere yağ çekip para yollıyıp kız ayarlıyıp t yapamıoruz kusura bakma yakışıklı cocuk asfdsfsfdsfdsfds muahahha bebe ya :D uza uza had i

Beni çekemeyen karalıyo öteki çekemeyen AKREEP begeniyor birşey demiyorum .. Değilsiniz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri