kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

/// akreep :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugur0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Asfalt Ağladı Beee :))
​

Son düzenleme:
Afferin sanaaaaaa :) 0 kılıç savunmalı çara attıgın damageyide koyaydın utanmadan :):) Ve Tabiki o çarı kesemeyince attığın bug'larıda esirgemeseydin :):)

muhahhahahahaha tugaylar gelip benden iteml çalıyordu ben değil bu metin2de savunma yapmakta bir iştir sonucta kesilmemek için savunma dizersin senin gibi %50 delici yapmam ve savunma dizincede o delicinin %40 nın işe yaramadıgını bildiriyim sana kardeşim ve hatırlarsan MeGaTRoNspy ile de 5-3 Vs kazanmıştım sen eziksin ve böyle kalacaksın buglarla hayata tutunuodun suanda oyunun tadı kalmadıgı ıcın oynanılmıyor ve senin hala neden bırakmadıgın belli oldu emin ol pc girebilise girerim yine unutma KıLıBıKaLii Ben O' larla degil erkeklerle girerim münakaşaya ;) kendine mukayet ol ;))

Boş Laftan başka bişey değilsin megotronspy misin nesin :) 3Hanedanda iken kıbrıslı biriydin , mavi oldun van genci oldun abi çektiginiz zamanlarıda biliyoruz :) hala oyun diyosun ben oyunu bırakalı çok oldu :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri