Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

/// akreep :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugur0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ana charda lonca olduğu için geçmedim, kendimi zaten saklamıyorum herkez seni kesme zevkini tatmalı, bu ss'leri neden koydun anlamış değilim oyun savaş oyunu, ben kasarken siz çok ziyaretime geldiniz hemde 7-8 kişi, ben ise tek geldım yine erkeklik bende, 130 değil 230'A kas istersen oyunda hiçbir amacım yok, çok geç saatte gelme aile halkından tepki alırsın reşit olunca bol bol gezersin, bug diyorsunda şimdi videolarını atarım 3 yön olmadan kaç yediğini görürsün geri vitese bağlarsın, neyse ben keseyim sen ağla , hiçbir şekilde gündeme gelemeyince yok akrep kesti yok akrep daldı diye kendini burda rezil ediyorsun, en azından biz kimsenin İTEMlerine konmuyoruz çok mu açık oldu yoksa, hadi şimdi arkamdan yaz çiz karala, dikkat et ama yanlış konu ile GÜNDEME geliyorsun, gerçi senin için reklamın iyisi kötüsü olmaz aliş :)

Son düzenleme:
ana charda lonca olduğu için geçmedim, kendimi zaten saklamıyorum herkez seni kesme zevkini tatmalı, bu ss'leri neden koydun anlamış değilim oyun savaş oyunu, ben kasarken siz çok ziyaretime geldiniz hemde 7-8 kişi, ben ise tek geldım yine erkeklik bende, 130 değil 230'A kas istersen oyunda hiçbir amacım yok, çok geç saatte gelme aile halkından tepki alırsın reşit olunca bol bol gezersin, bug diyorsunda şimdi videolarını atarım 3 yön olmadan kaç yediğini görürsün geri vitese bağlarsın, neyse ben keseyim sen ağla , hiçbir şekilde gündeme gelemeyince yok akrep kesti yok akrep daldı diye kendini burda rezil ediyorsun, en azından biz kimsenin İTEMlerine konmuyoruz çok mu açık oldu yoksa, hadi şimdi arkamdan yaz çiz karala, dikkat et ama yanlış konu ile GÜNDEME geliyorsun, gerçi senin için reklamın iyisi kötüsü olmaz aliş :)

Murat Adamsın budur artık sesını keser bunlar

Vs'de Canımı alamayan sana mı geri vites yapıcam çok aksiyon filmi izlemişsin.Ayrıca ben kimseye kasarken karışmadım sana karışan kimdir nedir umrumda degil sen gel bu hafta sonu gene kasıcam bug'ları bekliyorum:)

murat kardeş çok haklısın ve bende bir aralar bu adamı kesmekten bıkmıştım belki duymuşssundur L30N4RD0 bu 117 lvlken ben 90 lvl çarla bunu yerden yere vuruodum sonradan arkama bir pişmaniye döküp adımı çıkardılar ve bu ve bunun gibi adamlar yüzünden oyunu bıraktım bilgisayarım oyunu kabul etmediginden giremiyorum yoksa yine girer ezerdim bunu ama nafile alışmış kudurmuştan beterdir sen ne yaparsan yap bu adam hep böyle ve değişmicek ergen bebe işte naparsın erkeklerle msn de cam açan bazı arkadaslardan biri buda bunun ismi hayman ali degil KıLıBıKaLii bunuda bil murat kardeş kesimlerine devam et ve vaktim oldukca takip ederim burayı iyi kesimler bebelerle fazla girme münakaşaya ;)

Zihinsel çarla her savunma dizen bedenseli keser :) Bedensel olarak çıksan karşıma sonuçlar belli ama zihinselde devam et bana göre o korkak çarı :) Yerden yere vurdugun itemlerde tugayın itemleriydi galiba yanlış hatırlamıyosam hani :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri