HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar item dizilimini pas geçiyorum.Zaten klavuzlarda hepsi detaylı olarak anlatılmış.Wsye başlamadan önce bize delici ve büyü savunması veren şebnemlerin %20 liklerini kullanıyoruz.Ws yaparken sadece 2 becerimizi kullanacağız.Bunlarda öfke ve hava kılıcı olacaktır.Surayı otomatiğe alıp hiç bir becerimizi kullanmadan vuracağız.
Suraya sürekli delici geleceğinden ve yerden kalkamayacağından dolayı zor skill atacağndan fazla dayanamayacaktır.İşinize yaramştır umarım
NOT:Suranın savunması ne kadar yüksekse delici geldiğinde o kadar fazla vurursunuz
NOT:sakın skill atmayın.Skille delici gelme şansı az olduğu için ve karanlık korumadan çok az vuracağımız için skill vurarken geçen zaman yerine 4-5 kılıç darbesi sallıyabiliriz.
Suraya sürekli delici geleceğinden ve yerden kalkamayacağından dolayı zor skill atacağndan fazla dayanamayacaktır.İşinize yaramştır umarım
NOT:Suranın savunması ne kadar yüksekse delici geldiğinde o kadar fazla vurursunuz
NOT:sakın skill atmayın.Skille delici gelme şansı az olduğu için ve karanlık korumadan çok az vuracağımız için skill vurarken geçen zaman yerine 4-5 kılıç darbesi sallıyabiliriz.
Sonuçta sadece savaşçı vurmaz surada vuracaktır vede sp mizi çalabilir. Sp önemsiz dediğiniz için bu fark etmiyor.
Vede deliciler suralarda çok işe yarıyor hak veriyorum.
Sonuçta sadece savaşçı vurmaz surada vuracaktır vede sp mizi çalabilir. Sp önemsiz dediğiniz için bu fark etmiyor.
Evet Bide +200 savunmalı şebnem basıyorlar daha az hasra alıcaz diye bu yüzden daha çok delici yiyorlar.Hata yaptıklarının farkında değiller

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)