noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

ServerQuery - 2 Gemi ÇEKİLİŞ Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ServerQuery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 177
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Katılmak istiyorum sorun yoksa kardeşim :) Böyle event(yarışma) yaptığın için ve diğer yapan kişilerden Allah razı olsun :) Şans kimdeymiş :)

Sizin Gibi ,Emeğe saygı gösteren İnsanlar olduğu Sürece Yarışmaların Sonu gelmez merak etmeyin :)

Katılımlarınız için Teşekkürler , Video için Hazırlıkları Yapıyorum.Katılım devam ediyor

Katılmak istiyorum sorun yoksa kardeşim :) Böyle event(yarışma) yaptığın için ve diğer yapan kişilerden Allah razı olsun :) Şans kimdeymiş :)

bende ilk kez katılıyorum diğer çekilişlere katılma imkanım olduğu halde katılmadım.
@ServerQuery; ilk blog yorumunu benim blog paylaşımıma yaptığı için :)

Son düzenleme:

Sizin Gibi ,Emeğe saygı gösteren İnsanlar olduğu Sürece Yarışmaların Sonu gelmez merak etmeyin :)

Katılımlarınız için Teşekkürler , Video için Hazırlıkları Yapıyorum.Katılım devam ediyor

@ServerQuery;Senin gibi bu kadar emek edip saygı görmemek mümkün mü "Uzman Üye" liği sonuna kadar hak ediyorsun. Şu anda varolan birçok uzman üyelerle kıyaslarlak o bile senin için ölçü olamaz.

Son düzenleme:
bende ilk kez katılıyorum diğer çekilişlere katılma imkanım olduğu halde katılmadım.
@ServerQuery ilk blog yorumunu benim blog paylaşımıma yaptığı için :)

Onur Duydum Teşekkürler :)

@ServerQuery; Senin gibi bu kadar emek edip saygı görmemek mümkün mü "Uzman Üye" liği sonuna kadar hak ediyorsun. Şu anda varolan birçok uzman üyelerle kıyaslarlak o bile senin için ölçü olamaz.

İnsanın Yüreği Nasılsa , Diğerlerinede O şekilde Görür.İnşallah hak ettiğin yerlere gelirsin ve Geliriz Teşekkür ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri