Katılmak istiyorum sorun yoksa kardeşimBöyle event(yarışma) yaptığın için ve diğer yapan kişilerden Allah razı olsun
Şans kimdeymiş
![]()
Sizin Gibi ,Emeğe saygı gösteren İnsanlar olduğu Sürece Yarışmaların Sonu gelmez merak etmeyin

Katılımlarınız için Teşekkürler , Video için Hazırlıkları Yapıyorum.Katılım devam ediyor
Katılmak istiyorum sorun yoksa kardeşimBöyle event(yarışma) yaptığın için ve diğer yapan kişilerden Allah razı olsun
Şans kimdeymiş
![]()
bende ilk kez katılıyorum diğer çekilişlere katılma imkanım olduğu halde katılmadım.
@ServerQuery; ilk blog yorumunu benim blog paylaşımıma yaptığı için

Son düzenleme:
Sizin Gibi ,Emeğe saygı gösteren İnsanlar olduğu Sürece Yarışmaların Sonu gelmez merak etmeyin
Katılımlarınız için Teşekkürler , Video için Hazırlıkları Yapıyorum.Katılım devam ediyor
@ServerQuery;Senin gibi bu kadar emek edip saygı görmemek mümkün mü "Uzman Üye" liği sonuna kadar hak ediyorsun. Şu anda varolan birçok uzman üyelerle kıyaslarlak o bile senin için ölçü olamaz.
Son düzenleme:
bende ilk kez katılıyorum diğer çekilişlere katılma imkanım olduğu halde katılmadım.
@ServerQuery ilk blog yorumunu benim blog paylaşımıma yaptığı için![]()
Onur Duydum Teşekkürler

@ServerQuery; Senin gibi bu kadar emek edip saygı görmemek mümkün mü "Uzman Üye" liği sonuna kadar hak ediyorsun. Şu anda varolan birçok uzman üyelerle kıyaslarlak o bile senin için ölçü olamaz.
İnsanın Yüreği Nasılsa , Diğerlerinede O şekilde Görür.İnşallah hak ettiğin yerlere gelirsin ve Geliriz Teşekkür ederim
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)