Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

sh make.sh siz quest yazma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cennemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. İlk konum umarım yardımcı olabilirim bu işlemi yapmak isteyen arkadaşlara.

sh make.sh yaptıktan sonra oyun içinde kaybolan questler oluyor.
Bunun için daha düzenli bir şekilde quest eklemeyi araştırdım

Putty den quest ekleme

Putty ye giriş yaptıktan sonra

cd /usr/game/share/locale/turkey/quest

yazıp enter lıyoruz ve sonra

ee hognkong_list yazıyoruz ve açılan ekranın en altına gelip yeni questleri ekliyoruz

örnek1.quest
örnek2.quest gibi

Sonra ESC ye basıp 2 kere Enter diyoruz.

Şimdi önemli olan ve benim sıkıntı yaşayıp bu konuyu açama sebep olan olaya geliyorum

questin işlenmesi için

./qc questismi.quest yazıyoruz (nokta işaretinide koyuorsunuz)
hata verirse quest yok gibi

filezilladan quest dosyasına sağ tıklayıp "dosya izinleri"ne tıklıyoruz. Çıkan pencerede sayısal değeri "777" yapıyoruz ve "alt klasörlerde uygula" "tüm alt klasörlerde uygula" diyoruz. Sonra ftp de ayarlarınız 777 olamaya başlıyo. İşlem bittiğinde hava veren quest ismi çalışır durumda oluyor ve eğer quest ekleniyor. Oyunda gm charınızdan /reload q yazdığınızda da aktif hale geliyor. (Putty den de dosya izinleri ayarlanıyormuş ama onun hakkında bilgim yok ve denemediğim içinde başka yerden alıp yazmak istemedim. Kendim yaptığım gibi anlattım )

Yardımcı olabildiğim varsa ne mutlu bana. İyi oyunlar & İyi Forumlar

Merhaba arkadaşlar. İlk konum umarım yardımcı olabilirim bu işlemi yapmak isteyen arkadaşlara.

sh make.sh yaptıktan sonra oyun içinde kaybolan questler oluyor.
Bunun için daha düzenli bir şekilde quest eklemeyi araştırdım

Putty den quest ekleme

Putty ye giriş yaptıktan sonra

cd /usr/game/share/locale/turkey/quest

yazıp enter lıyoruz ve sonra

ee hognkong_list yazıyoruz ve açılan ekranın en altına gelip yeni questleri ekliyoruz

örnek1.quest
örnek2.quest gibi

Sonra ESC ye basıp 2 kere Enter diyoruz.

Şimdi önemli olan ve benim sıkıntı yaşayıp bu konuyu açama sebep olan olaya geliyorum

questin işlenmesi için

./qc questismi.quest yazıyoruz (nokta işaretinide koyuorsunuz)
hata verirse quest yok gibi

filezilladan quest dosyasına sağ tıklayıp "dosya izinleri"ne tıklıyoruz. Çıkan pencerede sayısal değeri "777" yapıyoruz ve "alt klasörlerde uygula" "tüm alt klasörlerde uygula" diyoruz. Sonra ftp de ayarlarınız 777 olamaya başlıyo. İşlem bittiğinde hava veren quest ismi çalışır durumda oluyor ve eğer quest ekleniyor. Oyunda gm charınızdan /reload q yazdığınızda da aktif hale geliyor. (Putty den de dosya izinleri ayarlanıyormuş ama onun hakkında bilgim yok ve denemediğim içinde başka yerden alıp yazmak istemedim. Kendim yaptığım gibi anlattım )

Yardımcı olabildiğim varsa ne mutlu bana. İyi oyunlar & İyi Forumlar

+++++++++++++++ çok tşkler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri