Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben bu oyuna 1.500 tl yatırdım görmemişlik gibi olmasın biliyorsunuz
Oyuna Tekrar dönmek isityorum
Soyulan charlardandamı devam edıyımı
Oyuna Tekrar dönmek isityorum
Soyulan charlardandamı devam edıyımı
Bide markete 2 milyar yatırsam bana item konusunda imkan tanırmısınız yani eski edit falan gibi
Ya bence haklı olunur 2 mılyar az değil
?
Ya bence haklı olunur 2 mılyar az değil
?
Trilyon yatırsanız ayrıcalık tanınmaz. Oyuna o kadar para vermek mantık işi değil bence.
Şöyle yapabilirsin, para yatırırsın 3-4 iyi edite eski edit takas edersin. Ama tekrarlıyorum trilyon yatırsanız da o marketten başka market yok.
Şöyle yapabilirsin, para yatırırsın 3-4 iyi edite eski edit takas edersin. Ama tekrarlıyorum trilyon yatırsanız da o marketten başka market yok.
Seviliyorsunda kardeşim
Ben şimdi yatırsam oyuna para gene soyulcka
CHarıma keyloger attılar soyuldu 700 tl yatırdım sonra frodo acılınca onkdaılerde caldırdk
Format attıgım halde editsiz itemlerim herşeyim soyuldu
Ben anlamıyorum nerde yanlıs oldugunu...
dün gece charda zehır celık vardi editsiz bakıyorum yok :=)
Önemsemiyorum sonrasında arkadaşlar item falan verıyor zehır gene sonra bakıyorum yok
Format attırdıgım halde böyle
Ben şimdi yatırsam oyuna para gene soyulcka
CHarıma keyloger attılar soyuldu 700 tl yatırdım sonra frodo acılınca onkdaılerde caldırdk
Format attıgım halde editsiz itemlerim herşeyim soyuldu
Ben anlamıyorum nerde yanlıs oldugunu...
dün gece charda zehır celık vardi editsiz bakıyorum yok :=)
Önemsemiyorum sonrasında arkadaşlar item falan verıyor zehır gene sonra bakıyorum yok
Format attırdıgım halde böyle
Chara keylogger atma diye birşey yok.Atarlarsa bilgisayarına atarlar.Bilgisayarına güzel bir format çek.Sonra yeni bir hesap aç,eski idlerine benzer olmasın.Bu arada sahip olduğun tüm şifreleri değiş.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)