xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Vaha SSS Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExpaoneL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 926

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vaha nedir?

Vaha yeni adıyla Boş Vadi haritada rastgele dağıtılmış, elegeçirdiğimizde köyümüzün üretimine yüzde olarak artış olmasını sağlayan emlaklardır.

Vaha çeşitleri
8 çeşit vaha vardır bular;
>%25 odun,
>%25 tuğla,
>%25 demir,
>%25 tahıl,
>%25 odun-%25 tahıl,
>%25 tuğla-%25 tahıl,
>%25 demir-%25 tahıl,
>%50 tahıl vahalarıdır.
Resimler için:

Vaha Alabilmek İçin Neler Yapılmalıdır?

>İlk önce kahraman kışlası kurup bir kahraman eğitmelisiniz. Daha sonra ilk vahanızı alacaksanız kahraman kışlasını 10. seviyeye, 2. vaha için 15. seviyeye, 3. vaha için 20. seviyeye getirmelisiniz.
Kahraman kışlasını 10. seviyeye getirdiğinizde emlaklar diye bir bölüm oluşacaktır. Daha vaha almadığınızdan "0" yazacaktır...

vaha3.jpg

>Sonra 7*7 lik haritamızda isteğimize bağlı olarak bir vaha seçerek içerisindeki askerleri tamamen öldürmelisiniz. Vahanın 7*7 lik haritanızada olması şarttır.

vaha4.jpg

Gelişmiş savaş similatörü için:

>Askerlerimizi vahaya gönderiyoruz ve vahayı temizliyoruz. Askerlerle kahramanı aynı anda gönderip tek seferde alabilirsiniz vahayı. Ben askerleri merkez köyümden gönderip, kahramanı vahayı alacağım köyden göndericem. Çünkü vaha alacağım köyde saldırı askeri yok. Eğer vaha almak istoyorsanız fakat saldırı askerleriniz vahadaki askerleri öldürmeye yetmiyorsa bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz. O hayvanları keser ve siz kahramanı gönderip vahayı alırsınız...

Vahalardaki askerlerin saldırı ve savunma güçleri için:

vaha1.jpg

Not: Kahramanınız yeterince güçlü değilse yanında asker göndermeyi unutmayın...

>Askerleri temizleyip kahramanla vahayı elegeçirdikten sonra köyünüzdeki üretim hemen artacaktır..

vaha5.jpg

Ve emlaklar kısmı 1 olacaktır. bu kısma tıkladığınızda vahalarınızı görebilirsiniz...

vaha6.jpg

Bazen savaş dönemlerinde düşmanlar vahalarınızı yağmalayarak savunma askerlerinizi tahılsız bırakmaya çalışabilirler. Bu durumlarda vahayı terkedebilirsiniz. Vahayı terk etme işlemi 6 saat sürmektedir.

> Vahalara saldırdığınızda maximum 1600 hammadde alırsınız( her hammaddeden 400'er tane)
> Kendi vahanıza saldırdığınızda gelen hammadde kendi deponuzdan eksilir.
> Vahaya saldırdığınızda bağlı olduğu köyün toplam hammaddesinin ancak %10unu yağmalayabilirsiniz
> Plus hesabın sağladığı 13*13 lük harita, 13*13 ününzdeki vahaları almanızı sağlamaz, sadece geniş görünüm içindir.

ALINTIDIR..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri