Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı :NightMT2
Yaş Sınırlaması :16+
İstediğiniz Günlük Online Süre :5-10 Arası yeterlidir
Aradığınız Özellikler :Sadece User Çekecek haftada minimum 40-50 user çekecek GM aranıyor.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :Forumdaki Üyeliğime Özel Mesaj olarak ulaşabilirsiniz...
Diğer / Ek :
Arkadaşlar kesinlikle vazgeçemeyeceğiöm bir şartım vardır.Bana Gmliğimi ver reklam yapmaya başlıyacağım diye gelmeyin 1 Hafta deniyeceğim sizi user getirebilmişseniz Gmliği alacaksınız . Bu bir haftalık süre boyunca sadece GM logosuyla gezeceksiniz.1 Haftanın sonuna geldiğimizde oyuna user getirebildiğinizi görürsem GM liğiniz verilecektir...
Böyle bir şartımın olmasının nedeni geçenlerde böyle bir GM aldım direk ver Gmliği dedi verdim mecbur usere ihtiyacım vardı 1-2 gün sonra serveri dağıtıp gitti.
O gün bu gündür böyle bir şartım var. İsteyen inanır isteyen inanmaz zorla değil inanmayada bilirsiniz haklısınız karar sizin.
Yeni Not = Forumda 1.000 küsür mesaj var 2 tane çocuğun yapacağı reklam için adımı kirletmem beni başkalarıyla karıştırmayın notumu düştüm nededini söyledim kimseyi zorla inandırmak zorunda değilim işine gelmeyen konuyu baltalamasın.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)