numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Darkorbit Daha Fazla Cephane Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darkorbit Tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorumki bu bir bugdur bu bugu kendim buldum hiçbir şekilde alıntı değildir.Herşeyini kendim yazıyorum sabit olursa çok iyi olur şimdiden çok teşekkürler.Şimdi yapılışına geçelim:

Arkadaşlar biliyorsunuzki yeni sistemde hızlı satın alım var bu yöntemden şimdi yararlanıcaz.Mesela geminiz goli birde en iyisinden cephane genişleticiniz var cephane yeriniz 80.000bin olur diyelim 40 bin x1 cephaneniz kalmış fullemek istiyorsunuz İlk önce darkorbitin anasayfasından dükkana tıklıyoruz ardından cephane diyoruz ve x1 cephanesini seçiyoruz orda max yazıyor max a tıklıyoruz 40bin tane x1 cephanesi almak istiyormusunuz diye sorar tıklarsanız ama tıklamıyorsunuz anasayfadan başlat diyip oyuna giriyorsunuz hızlı satın alımdan 40bin tane olana kadar x1 cephanesinden fulleyin cephaneniz 80 bin olur ve siteye dönelim 40bin tane almak istermisiniz diye soruyor evet deyin ve cephaneniz 120bin. İşte bu yöntemle daha fazla cephane alabilirsiniz.Aynı şeyi roketlerdede uygulayabilirsiniz her gemide olur goli şart değildir.Mesela 4000bin tane roket alabilirsiniz en fazla geminiz buna izin veriyor diyelim sizin hiç roketiniz kalmamış cephaneden seçiyorsunuz roketleri 4000bin tane almak istermisiniz diye soruyor bişi demioruz başlata tıklayıp oyuna giriyoruz hızlı satın alımdan 4000bin tane roket alıyoruz ve siteye dönüyoruz xxxx roketlerinden 4000bin tane almak istermisiniz diye soruyor evet değip alıyorsunuz ve 8bin tane roketiniz oluyor gerçektende çok yararlı garanti oluyor yapamayanlar bu konunun altına mesaj yazsın
Resimde koyucaktım fakat 20 mesajı bulunmayan koyamıyormus kusura bakmayın arkadaşlar.

Hepsini kendi ellerimle yaptım alıntı değildir bir +repi hor görmeyin lütfen emek verildi bu konuya sabit olabilir.Yapamayan varsa sölesin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri