Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DosT lar bırakıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

emreial

Level 5
TM Üye
Konular
224
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

MerhaBa sewgili saygıdeger arkadaşlarım:
Benn Jupiter sw si açıldıktan kısa bir süre sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. Ne Mutlu  Ve cok iyi dostluklar kurdum . En büyük cevabıda kötü zamanımda yanımda olmaları diye düşünüyorum  Eminimki bu yazıyı okuyan her arkadaşım her dadaşım her abimin her kardeşim gibi insanlarında Cok sewdigi ve sewmekte oldugu dostu vardır .(DOSTLARINIZIN KİYMETİNİ BİLİN.. ŞAKASINA OLSA BİLE ONLARI KIRACAK SÖZLER SÖYLEMEYİN (BAŞIMDAN GEÇTİ DİYE SÖYLÜYORUM)Çünkü onlar SİZLERİN HERŞEYŞERİNİZ BU DÜNYA DA DOSTLUK OLMASA NE OLACAK BİZİM HALİMİZ :ka19:

BirDahaAsla:Canım kardeşim olan ihsan:::... ne kadar kötü bir durumdayken yeni bir karaktere başlayaıp o kadar küçük bir nedenden karakter degiştirdgini bilirim.. Herkes sanarki o mutlu o sevinçli ama onun ne dertlerle ugrastıgını sadece biz 3 arkadaş biliriz(YUKARIDA BİR CÜMLE KURDUM( O MUTLU O SEVİNÇLİ YANLIŞ anlamayın heralde mutlu ve sevinçlidir o bir bildiri cümlesi  ))...Hem iyi Hem kötü zamanda yanımda olmayı bildi! Sewgiler kardeşim…

BirDahaDene:Sevgilim bitanem canım :D :D :D :D ;) Ugur benim sw ye başladıgımda en samimi arkadaşlarımdan ve öylede kalmaya devam etti Siz sewgili arkadaşlarım onunda ne ile ugraştıgını bilemezsiniz kısaca bizim nelerle ugraştıgımızı bilemezsiniz..O herkesle dost kalmaya calıstı ve bunu basardı en büyük cevabıda bende onla tartışma yaşiadıgımız ( darıldıgım) zaman yanıma gelip olum sen napıyon biz kardeşiz… dostuz…..Biz panpayız….. ayrılamayız bütünüz dedigi günleri hatrlarım Unutma ki biz de ayrılırsak dostlugun gözü kör olsun dedidigimi hatırladım ben de….. ve haklıydım!!

Ve ben GoLGeYeLi: Bazı zamanlard a bazı durumlarda cocukca hal ve hareketlerim oldu elbette olmalı cünkü bu bir oyun zevkini cıkarın ama içine Sı***mayın düşmanlarımızın ve bazı sahısların bize yaptıgı gibi....onlara düşman diyorum artık...Herkesle samimi dost olmaya calıstım ama neye yarar karsındaki seni tınmadıktan sonra Su sözü cok severim İyi dostluklar KAWGAYLA BAŞLAR… Bende bir cok karakter degiştirdim bazı sahıslardan kurtulmak için ama neye yarar...........BoŞ KOY..DosT loncasında birleştik ama neyeyaradı!! düşmanlar loncayada :D başka karakterlerle girdiler wayy anasını...Ne komik :) :D :D :D :D

RamboJohn:Volkan way :) senle düşman iken tanışmıştık hatırlar mısın ben kırmızı sen mavi ama şimdi cok sıkı bir dostlugumuz var seni her zaman kessemde gene ws atmayı bırakmıyorsun :) ne güzell :)14kişiye 2 kişi dalıpta hepsini kestigimiz günü unutmadım Unutmamda :)

ISaGoLeRaI:Fırat (cok sewdigim ve sw ilk dostlarımdan olan birinin komşususun (yoldas)Tabiki senle de kısa sürede dostluk kurduk ben anladım ki cok saf kalpli birisin ve hep öyle olacaksın ve anladım ki senin gözün parada degil zevkte hep böyle ol kardeşim
AmaNNN SALLAYIN O CÜMLELERİMİ Türk sınamasına bagladım  herkesin bir sabrı vardır ve Tehlikeli bir zamanda taşabilirrr DİKKAT(-)
Bende bu zaman diliminde ani bir cevap vermek zorunda kaldım :S(Daha dogrusu biz) gerçekten cok ani oldu bende nasıl bir sonuçla karşılaşacagımı merak ediyorum… Sw yi bırakmaya karar verdim…(Verdik) ve bu yazıları bunun için yazmak zorunda kaldım.
Sw yi bırakıyoruz:GoLGeYeLi-BirDahaAsla-BirDahaDene-RamboJohn-ISaGoLeRaI-

Düşmanlar sewinmesin dostlar üzülmesinnnnnn (((((DosT)) loncasııı!!! GoLGeYeLi…………………….

En sewdigim söz : ( Biz bölünemeyiz- Biz ayrılamayız – BİZ darılamayız- Biz küsemeyiz—Her neyse S****** bu hayatı çünkü biz dostuzzzzzzz….(GoLGeYeLi/BirDahaDene/BirDahaAsla/RamboJohn/ISaGoLeRaI)

Aşık Veysel:Dostlar beni hatırlasın ben gideirm adım kalır …Dostlar beni hatırlasın….:ka19::ka19::ka19::ka19:

DosT loncası üyelerinin bir kısmı:

79981406.png

Eline Saglık Kardeşim En Kötü Zamanımda Yanımda Oldunuz Hepiniz Sagolun Beni Ynlız Bırakmadıgınız İçin...

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

BirDahaAsla/BirDahaDene

Ne Mal Adamsın Gürko:)

Lan Gürko onu niye yazdın :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri