Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar bu konu çok önemli baştan sölemek istiyorum yazıyı kendim yazıyorum ama yazıcaklarım bir siteden alıntıdır.Ama kopyala-yapıştır tarzım olmadığı için yazıyorum arkadaşlar raw-smackdown-ecw-tna gibi bölümlerdeki güreşçiler bildğiniz üzere profesyonel güreşçilerdir.Ama türkiyedeki çocuklar veya daha ergenliğe geçme sürecinde olan çocuklar biraz KIT olmakla beraber(bu site için değil tüm türkiye için)bu hareketleri deniyorlar.size birkaç örnek göstereyim
Şimdi biraz daha zararlı olan 619(six one nine);:
1.Bacak bölümü kırılmaları
2.Kemik sürtünmesi(dönerken yapılan hareketten dolayı)
3.Tutunurken eliniz kayarsa elinizin ezilmesi veya kırılması.
bunlar gerçekler uydurma değildir.Bana bişi olmaz ben yaparım diyenler size söylerimki hiçte kolay değil.
Size bir örnekle belirteyim.Gazete haberi.
Amerikada şok:12 yaşındaki çocuk güreş hareketleri yaparken KOLUNU VE BACAĞINI kırdı.bu hareketin nolduğunu anlamışsınız ve 1 değil 2 kırılma dehşet-i vahşet sayılabilir.bu hareketin 619 olduğunu anlamışsınızdır.
Bir haber daha:
9 yaşındaki kuçuk charlie güreş hareketleri yüzünden belden aşağısı felç oldu.
buda swanton bomb yada 619 olmasa bile birçok hareketten biri olabilir.Siz iyi bir yaşam istiyorsanız bu hareketleri denemeyin sadece izleyin hareketler ise güreşçilere kalsın.İsterseniz rep verin isterseniz vermeyin ama bunu KESİNLİKLE PAYLAŞIN!!!!