Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Pbdo bot sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rmznky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
Arkadaşlar pbdobot hakkında size bir sorum olacak Sorunum şu Ben botu açıyorum Kasıyor bi 30 dk 1 saat sonra gidiyorm biyere Geldiğimde kapanmış oluyor hata ise p88 hatası bide forum hesabımın süresi erken doluyor heralde onu nasıl uzatabilirim bide p88hatasını nasıl halledebilirim forumda yeni olduğum için ben araştırdım bulamadım bi yardımcı olursanız çok sevinirim :/

Aynen yaa bende şuan 5 hesap var öyle hallediyorum mecvur ama bişe denedim 2 saate yakın oldu kapanmadı işe yararsa koyacam foruma

Aynen yaa bende şuan 5 hesap var öyle hallediyorum mecvur ama bişe denedim 2 saate yakın oldu kapanmadı işe yararsa koyacam foruma

kardeş oyun güncellendiği için pbdo bottaki eski, hatalar geri geldi crack çalışmıyo ya yeni sürü0ü bekleyeceksin hatanın düzeltilmesi için yada 4-5 tane hesap açıp bota koyacaksın bide patlama riskini göze alacaksın çünkü bot seni oyundan attığı an yine oyunda kalıyosun yanına boss devo tarzı bi şey gelirse patlarsın ondan 5-6 dk bir kontrol etmen erek zahmetli iş işte aradığın cevap :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri