onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SOyuldummmm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihhh67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 375

melihhh67

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Sayın oyun yöneticisi 4S4B1 isimli 91 lvl savaşçı charım 02/07/2012 saat : 23.00 - 03/07/2012 saat: 11,00 arası bütün itemleri soyuldu..+9 baron kılıcı ( 10 yarı 8 güç 20 büyü hızı 20 şeytan 10 mistik) +6 turkuaz çelik zırhı (2000hp 20 büyü hızı 10 bıçak 10 kılıç) +9 cennet bilezik ( 1500hp 10 yarı 10 büyü 15 ateş 15 şimsek) +9 şahin kalkan ( güç 12 sersemlik 5 yarı..) +9 kin kılıcı ( 42 ort. 5 yarı ,+5 canavar +5 kavrama basılı) +6 cennet kolye ( 15 kılıç 15 çiftel 15 bıçak 6 çan 4 yelpze ) ve birçok daha itemim çalındı gereğinin yapılmasını arz ederim.

az önce kılıcımı sukolik08 adlı 90 lvl savaşçı satmak için iç görü ile paylaştı ss aldım.şu an onda

Son düzenleme:
MMoMT2 Uyelik Sozlesmesi / Hesap Soyulması

Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır.

Yahu bunları ben de biliyorum sonuçta çalınan item belli ticaret kayıt sisteminiz yokmu sizin? bahsettiğim kılıç şuan bi kullanıcıda ss ini yollayabilirim ama geri neden alınmıyorki! sonuçta bana ait bişey ne biçim bir kural bu yaa itemlerimize sigorta mı yaptıralım yanii :(

Saol kardeşim .(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri