OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Tanışma Alanından Bir Konu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dokidoki23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 313

Konu İyi Derecedemi Yazılmış?

• Kesinlikle Evet

• Evet

• Hayır

• Hiç De Değil

• Hayır Ve Hiç De Değili Seçmezseniz Hack Programlarını Full Ücretsiz Yayınlayacağım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben Faruk İsteyen Atakan Olarak Da Söyleyebilir.21 Yaşındayım.Tanışma Alanına Konu Açmamın Sebebi Kendimi Birazcıkda Olsun Tanıtmak Zaten Konularımı Görenler Beni Bilir.Burada Birazcık Da Olsa Size Kendim Hakkında Bilgi Vermek İstedim.Kodlamalarla Uğraşan Ve Birçok Program Yapmaya Hazır Bir Yazılımım Diyebilirim.İsteyen Herkezle Program Yapabilirim.Yaptığım Veya Yaptığımız Programlar Admin ve Moderatör'lerin Denetiminden Geçer.Burdan Benle Tanışmak İsteyen Olabilir O Yüzden Bu Konuyu Açıyorum.Hangi Oyunu Oynuyorsun Derseniz Hep Aynı Oyunda Takılmam Farklı Farklı Oynarım.Tuttuğum Takım Türkiye... :D
Profilimdende Anlaşılır Zaten Tüm Takımları Seçmişim...Hedefim Burada Uzman Üye Olmak Ondan Sonrada Deneme Moderatör Eğer Testide Geçersem(Test Derken ADMİN VEYA MODERATÖRÜN GÖZÜNE GİRERSEM)Modertörlüğe Yükselebilirim.Hosting Açabilirsem Profilimde Hosting Yazılı Bir Şey Olmasını İsterim(Eğer Profilde Yazılı Hosting Bu Sitenin ADMİN'ine ait Host Deilse... :D)
Şimdiden Benim Yazımı Okuduğunuz İçin Teşekkürler...;)

+Rep İn Adresi...:cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri