mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kbot6.35Crack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan talhaacet36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya arkadaşlar tmm doru bu vürüsü dil ama çarları çalıyo ama ya bu gün biri geldi benim vegamı oyuna sat dedi maus kendi kendine hangara girdi satı vegada giti off ya 3 yıldır bu oyunu oynuyom vega aldım 3 gün oldu oda giti ya offf oda yazdı bu hileyi al birilerinin çarlarını çalırsın ama benim hiç kötü bi amacım yoktu

ya arkadaşlar tmm doru bu vürüsü dil ama çarları çalıyo ama ya bu gün biri geldi benim vegamı oyuna sat dedi maus kendi kendine hangara girdi satı vegada giti off ya 3 yıldır bu oyunu oynuyom vega aldım 3 gün oldu oda giti ya offf oda yazdı bu hileyi al birilerinin çarlarını çalırsın ama benim hiç kötü bi amacım yoktu

dur bilader ben toparlıyım sen 2 türkce testi çöz :D

şimdi beyler adam vegası varmıs birisi uzakdan kontrolü ele geçirmiş hangarına girip vegay satmıs haliyle bütün itemler gitmis geri istiyosan bu virüsü millete yay demiş arkadas mecbur kalmış

haklımıyım :)

dur bilader ben toparlıyım sen 2 türkce testi çöz :D

şimdi beyler adam vegası varmıs birisi uzakdan kontrolü ele geçirmiş hangarına girip vegay satmıs haliyle bütün itemler gitmis geri istiyosan bu virüsü millete yay demiş arkadas mecbur kalmış

haklımıyım :)

Adamınki gitti bizimkine sarmış vay halimize.

Kıyamam:muah:
çok açıksözlü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri