Open Stealth Güncellenmemesinin nedeni;
Arkadaşlar Rus hackerler, Open Stealth editörlerine saldırı düzenlendi. Ayrıca Brezilya ve Çek Cumhuriyeti serverlerininde Aktif Open Stealth Kullanıcılarının kullanıcı bilgilerini ele geçirdiler ve bir kısmınıda oyun yöneticilerine şikayet ederek banladılar. Hesabınızın Çalınmaması için;
-Çerezleri ve Cookieleri Silin.
-Kullanıcı Adı ve Şifrelerinizi değiştirin.
-Open Stealth Programını yeni sürüm güncellenene kadar bilgisayarınızdan tamamen temizleyiniz.
Arkadaşlar Rus hackerler, Open Stealth editörlerine saldırı düzenlendi. Ayrıca Brezilya ve Çek Cumhuriyeti serverlerininde Aktif Open Stealth Kullanıcılarının kullanıcı bilgilerini ele geçirdiler ve bir kısmınıda oyun yöneticilerine şikayet ederek banladılar. Hesabınızın Çalınmaması için;
-Çerezleri ve Cookieleri Silin.
-Kullanıcı Adı ve Şifrelerinizi değiştirin.
-Open Stealth Programını yeni sürüm güncellenene kadar bilgisayarınızdan tamamen temizleyiniz.
Kaynak versen inanmamız daha kolay olur![]()
elitepvpers; shootream ayrıca hesabı çalınan biride zaten forumda konu açtı. Ben sadece bilgilendirme yaptım inanır inanmaz orası sana kalmış.
Off nesin sen ya Epvp Den ne bulsan Transtlate Yapıp Buraya Kopyalıyon Her konun Bu
Gerkesiz yorum yapma kimin ne olduğunu bu forum biliyor 8 mesajınla gelip burda beni sorgulayamassın ben kaynak olarak zaten elitepvpers'i belirttim.
Son düzenleme: