Arkadaşlar ben galaxi gates yapıcağım enerji desteği alıryorum ama çok az sayıda kapı parçası çıkıyor devamlı mermi felan çıkıyor sizde de öylemi ? Ve galaxi enerjisini uridium hariç nerden alabilirim ?
Arkadaşlar ben galaxi gates yapıcağım enerji desteği alıryorum ama çok az sayıda kapı parçası çıkıyor devamlı mermi felan çıkıyor sizde de öylemi ? Ve galaxi enerjisini uridium hariç nerden alabilirim ?
5-3 haritasında palladium toplayabilirsin veya boxybot la kutu toplayarak 1 saatte 15-20 enerji gelir ama palladium u tavsiye ederim
Tamamen şans işidir.Bazılarına %30kapı parçası gelir bazılarına %50cephane gelir.
Sana önerim galaksi kapısı enerjilerini 100'ü geçince direk 100'lü olarak bas...
5-3 haritasında palladium toplayabilirsin veya boxybot la kutu toplayarak 1 saatte 15-20 enerji gelir ama palladium u tavsiye ederim
Paladium toplarım da onu nasıl galaxi gate yapıcam ki ?
Pala topla,bota bırak,uri çek biriktir öyle bas 100 er 100er ben 2k biriktirip basıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)