kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Point Blank FPS arttırıcı program [GameBooster]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cesibaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar biliyorum ki oyunda lag dan dolayı oynayamıyorsunuz . Bu lagı biraz azaltacak bir program vereceğim sizlere.

Program Adı : GameBooster

Sürümü : 3.4.0

Program Dili : Türkçe ( değiştirebilir)

Sistem Sürümleri : Windows XP/Vista/7

Kısaca programdan bahsedersek ;

GameBooster arka plandaki gereksiz işlemleri kapattırır. Oyunda ki lagları azaltır. Bilgisayarın kasmasını engeller.

İndirme Linkleri

Virüs Total

Videolu Anlatım

Not : Altıntı değildir tamamen bana aittir konu. Alıntı yaptığınızda cesibaris den alıntıdır diyin.

Not2: Linkler her zaman günceldir.

Not3: Linkler için resimlere tıklayınız.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Advanced SystemCare 5 adlı bir programa bağlı olarak çalıştığını biliyorum Gamebooster adlı programın.Gerçekten etkili olabilir,bilgisayar performansınızı oldukça etkili bir şekilde güçlendiriyor çünkü Advanced SystemCare 5.Arkadaşlar,denerseniz beğenebilirsiniz diyorum,isterseniz internette orjinal sitesinden indirebilirsiniz (IObit).
Konu için teşekkürler,ilgi görürse panoda yer alabilir.

Beyler Bende Bi sıralar bu GameBooster programını kullandım ama yan etkileri de var Mesala Ben kullandığım zaman işlemci az daha yanıyordu beyler o yüzden bende format atmak zorunda kaldım bilgisayara yani ben GameBooster i tavsiye etmiyorum eğer kullancaksanız orası size kalmış ama kalıcı hasar bırakabiliyo

Tamamen oyun bilgisayarı yapıyor program evet yan etkileri olabilir. Araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri