Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeni kral Vittek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emolcan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 103

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından yeni sezonda forvette ümit bağlanan Robert Vittek, iddialı konuştu. Geçen sezon ligin 2. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve ülkesinde ön çapraz bağ ameliyatı geçiren Slovak forvet, "Sakatlığım tamamen geçti. Önümüzdeki sezon takımımıza tam kapasiteyle faydalı olmak için sabırsızlanıyorum. Atacağım gollerle taraftarlara borcumu ödeyeceğim" dedi. Burak Yılmaz'ın geçen sezon Süper Lig'de 33 gol atarak ulaşılması güç bir iş başardığını kaydeden Vittek, kendisinin de aynı performansı göstermek için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

GÜNEŞ: ONDAN PATLAMA BEKLİYORUM
Teknik direktör Şenol Güneş de Robert Vittek'e güveniyor. Asbaşkan Nevzat Şakar ve genel sekreter Hasan Yener ile bir değerlendirme toplantısı yapan Güneş'in, "Burak Yılmaz gitse bile kadromuzda Vittek, Henrique ve Halil gibi üç forvetimiz var. Özellikle Vittek'ten bu sezon patlama bekliyorum. Bu nedenle önceliğimizi stoper ve defans mevkilerine verelim" dediği bildirildi.

İTALYA MAÇI UNUTULMAZ
2010 Dünya Kupası'nda İtalya'yı 3-2 yendikleri maçta iki gol atan Robert Vittek, "Gruptan çıkmayı başarmıştık. Bu maçı hiçbir zaman unutamam" dedi. Vittek, kampta kendini gösterirse forvete transfer yapılmayacak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri