HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
http://www.turkgameserver.com/ vs http://ozvega.com/
serverimde olmasini istediklerim
-Full pack
-Host+tk
-Yepyeni zırhlar
-Yepyeni silahlar
-Kartal binek v.s
-7/Gece destek
-Oyun içi destek
-Panel için destek
-Güveninirlik
-Ergen olmayan çalışanlar
putty isteklerim
tek istediğim yetkililere gerek kalmadan tek kod la serveri yönetebiliyim
sizce bu isteklerimi kim karşılar
serverimde olmasini istediklerim
-Full pack
-Host+tk
-Yepyeni zırhlar
-Yepyeni silahlar
-Kartal binek v.s
-7/Gece destek
-Oyun içi destek
-Panel için destek
-Güveninirlik
-Ergen olmayan çalışanlar
putty isteklerim
tek istediğim yetkililere gerek kalmadan tek kod la serveri yönetebiliyim
sizce bu isteklerimi kim karşılar

özvegadan daha alan 3-4 kişi var neyine %0. neyse ben şöyle diyim özvegadan aldım. denemelik. güven konusu gibi yani. 512 mb. ben 15 lira verdim. vermeden önce telefonla da msn ile de bütün istediklerimi onaylattım ve kayıt altına aldım. ilk verdikleri serverda fileslara erişemiyorum dedi freebds verdi. istemem dedim böyle anlaşmadık. sonra bekle dedi 1 saate döndü bana. verdiği server core hatalıydı. hemen yeni pc verdiler. ayıl .tk domain + 1 ay sınırısz host da verdi. şu anlık herhangi bir sorunum yok. ilk sorun da her zaman olabilecek şey. serverımı açmadan öcne ya buradan 4 gb ya da dolunaydan 2 gb-3gb alıcam.
özvegadan daha alan 3-4 kişi var neyine %0. neyse ben şöyle diyim özvegadan aldım. denemelik. güven konusu gibi yani. 512 mb. ben 15 lira verdim. vermeden önce telefonla da msn ile de bütün istediklerimi onaylattım ve kayıt altına aldım. ilk verdikleri serverda fileslara erişemiyorum dedi freebds verdi. istemem dedim böyle anlaşmadık. sonra bekle dedi 1 saate döndü bana. verdiği server core hatalıydı. hemen yeni pc verdiler. ayıl .tk domain + 1 ay sınırısz host da verdi. şu anlık herhangi bir sorunum yok. ilk sorun da her zaman olabilecek şey. serverımı açmadan öcne ya buradan 4 gb ya da dolunaydan 2 gb-3gb alıcam.
Ben konustum ve şahsi yorumumu yaptım ayrıca sana söylemedim.:l04:
Ben konustum ve şahsi yorumumu yaptım ayrıca sana söylemedim.:l04:
ne güzel tesadüf ben de sana söylemedim