Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese Merhaba arkadaşlar.
En Sonunda Pederi İkna edebildim ve İstediğim bi Elektronik Aleti Alacağim.
Benim İçin Önemli Olan Tarafı Sürekli Oyun indirebilceğim.İnternette Dolasabileceğim Android İşletim Sistemi Olan bi Makine olması.
Benim Aklımda Iphone 4S var ya da Samsung Galaxy Tablet 10.1 Almayi Planlıyorum Sizlerin Düşüncelerinide Öğrenmek İsterim...
En Sonunda Pederi İkna edebildim ve İstediğim bi Elektronik Aleti Alacağim.
Benim İçin Önemli Olan Tarafı Sürekli Oyun indirebilceğim.İnternette Dolasabileceğim Android İşletim Sistemi Olan bi Makine olması.
Benim Aklımda Iphone 4S var ya da Samsung Galaxy Tablet 10.1 Almayi Planlıyorum Sizlerin Düşüncelerinide Öğrenmek İsterim...
Benim Aklımda Iphone 4S var
Anroid işletim sistemli makine arıyorsunda aklımda 4S var diyorsun. Iphone 4S'nin işletim sistemi anroid değil , ios. Orta kalitede anroid telefon alacaksan Samsung Galaxy Ace'yi öneririm. Kusursuza yakın bi telefon arıyorsan Galaxy S II tavsiye ederim. Dediğin tablette çok sağlam onuda tercih edebilirsin. Bu arada babanın kıymetini bil. :ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)