HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bizi her çekemeyen ya loncamdan edit karşılığı adam çekiyor ya bana iftira atıp loncamı kirletiyor !
Oyunda MELEK5454 ve GONCA54 le muhattap olan beni silsin ! Çarları kullananın birinin adı emre birinin adı burak.
ÇOCUK hem ws atıyor milletle keyfi yerinde hem de bi yandan iftira
İşte bu konuşma !
Ben B Turkuaz çalmıştım demi ?
Faceden de bir yığın ana bacı küfür etti. O resimleri de atıcaktım da o kdr küfürü forum kaldırır mı bilemedim.
SON SÖZÜM O İKİSİYLE ARKADAŞ DOST OLAN BENİ SİLSİN !
Oyunda MELEK5454 ve GONCA54 le muhattap olan beni silsin ! Çarları kullananın birinin adı emre birinin adı burak. ÇOCUK hem ws atıyor milletle keyfi yerinde hem de bi yandan iftira

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İşte bu konuşma !
Ben B Turkuaz çalmıştım demi ?
Faceden de bir yığın ana bacı küfür etti. O resimleri de atıcaktım da o kdr küfürü forum kaldırır mı bilemedim.
SON SÖZÜM O İKİSİYLE ARKADAŞ DOST OLAN BENİ SİLSİN !
Boşver ya kim ne diyorsa desin kendinden eminmisin,sorun yok onun dibi zaten yaşından derin
Takma...
Takma...Boşver ya kim ne diyorsa desin kendinden eminmisin,sorun yok onun dibi zaten yaşından derinTakma...
Takmıyorum ne takıcam çoluk çocuğu ama ismimi kullanıyor. KarnavaL loncası diyor
Zaten beni bilen biliyor ki. Hemde beni orda savunan herkese TEŞEKKÜR EDERİM. :ka19:
kankacım takma bos muhabbet insanı bunlar konusur konusur susarlar baska bi hald edemezler zenginin parası fakirin azını yorarmısya bununkide o hesap cekemiyo laf cıkarıyo
kankacım takma bos muhabbet insanı bunlar konusur konusur susarlar baska bi hald edemezler zenginin parası fakirin azını yorarmısya bununkide o hesap cekemiyo laf cıkarıyo![]()
Harfi harfine katılıyorum kanka
:ka19:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)