- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar her oyuna girdim.wow kadar sarmamakta 3k userli sağlam cata406a server var itemlerim var yardımda ederim gelene bir kaç arkadaş grubumda var yani gelicek varsa ö.m. yada burdan ulaşsın konu açılışında reklam yapmak istemiyorum.
Sadece bazı end-bosslar editli oda hiç skill vurmamasından iyidir.
Sadece bazı end-bosslar editli oda hiç skill vurmamasından iyidir.
- Konular
- 146
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeşim bak şöyle söyleyeyim açıkcası seni bana allah gönderdi
ben bu hafta içinde wow a başlayacağım ancak pvp düşünüyorum çünkü pek para vermeye niyetim yok oyun için birazcık oyunu biliyorum daha önce biraz oynadım 20-25 levele kadar falan biraz biliyorum oyunu hem oyunu öğrenmem lazım hem bir pvp bulmam hemde arkadaş edinmem. hepsi sende var ancak kolay öğrenen biriyim bana yardım edersen iyi olur açıkcası hem arkadaşımda var başlayacak. 3 kişi olabiliriz ?
ben bu hafta içinde wow a başlayacağım ancak pvp düşünüyorum çünkü pek para vermeye niyetim yok oyun için birazcık oyunu biliyorum daha önce biraz oynadım 20-25 levele kadar falan biraz biliyorum oyunu hem oyunu öğrenmem lazım hem bir pvp bulmam hemde arkadaş edinmem. hepsi sende var ancak kolay öğrenen biriyim bana yardım edersen iyi olur açıkcası hem arkadaşımda var başlayacak. 3 kişi olabiliriz ?- Katılım
- 21 Mar 2011
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ne 3 ü
benimde 1-2 arkadaşım var birde guildde bir sürü adam var grup-raid dediğimiz toplu canavarlara karsı diye adlandırdığımız pve geyiğini süper yaparız arena grupları oluştururuz.Her oyunda karakter açarken incelersiniz ayrıntıları plate mail cloth leather olaylarını
Oynadığım server monster-wow 12x rateli server güzel eğlenceli.Cp normal ve bazı questler , guild perkler calısmamakta.
oyuna girdiğinde Horde açıp sadece bana player name vermeniz yeterli
benimde 1-2 arkadaşım var birde guildde bir sürü adam var grup-raid dediğimiz toplu canavarlara karsı diye adlandırdığımız pve geyiğini süper yaparız arena grupları oluştururuz.Her oyunda karakter açarken incelersiniz ayrıntıları plate mail cloth leather olaylarınıOynadığım server monster-wow 12x rateli server güzel eğlenceli.Cp normal ve bazı questler , guild perkler calısmamakta.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
oyuna girdiğinde Horde açıp sadece bana player name vermeniz yeterli
Son düzenleme:
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardesim. selamın aleykum oncelikle. ben Burning Crusade 2.4.3 Acolytes WoW oynuyorum. Eger gelirseniz guzel biseyler yapabiliriz guzel bi server 255 level. Gelmek isterseniz bana ulasabilirsinizkardeşim bak şöyle söyleyeyim açıkcası seni bana allah gönderdiben bu hafta içinde wow a başlayacağım ancak pvp düşünüyorum çünkü pek para vermeye niyetim yok oyun için birazcık oyunu biliyorum daha önce biraz oynadım 20-25 levele kadar falan biraz biliyorum oyunu hem oyunu öğrenmem lazım hem bir pvp bulmam hemde arkadaş edinmem. hepsi sende var ancak kolay öğrenen biriyim bana yardım edersen iyi olur açıkcası hem arkadaşımda var başlayacak. 3 kişi olabiliriz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)