- Konular
- 135
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ıd:MICROP,lCrazySural,xNickYokx,1K0dumTek7
server:venüs
gerçek ad:kerem & berat (istediginizi söleyin ama keremi daha çok kullanıyorum..
)
öncelikle şunu söylim; oyuna birilerine sorsan bana iyi biri demezler. :m08:
çünki bulaşmadıgım ve kızdırmadıgım yoktur :m08: oyunda dostum fazla yoktur. kimseden yardım istemem. arkadaşlarımın çogu 2sene öncedeki arklardır. yeni gelenleri açıkcası sevmiyorum. ve bulaşmadan duramıyorum.
şaka yapmayı eglenmeyi gülmeyi severim. bazılarıylada tam bir düşman olurum. düşmanım dostumdan fazladır.
oyunda kimseye güvenmem. beni görenler zaten bilirler. çok düşman edindigim için asla pişman değilim. sonuna kadar mücadelemi veririm.
aslında yeni değilim. bu konuyu beni bilmeyenler iyi tanısın diye açtım.
iyi oyunlar..! :ka19:
server:venüs
gerçek ad:kerem & berat (istediginizi söleyin ama keremi daha çok kullanıyorum..
)öncelikle şunu söylim; oyuna birilerine sorsan bana iyi biri demezler. :m08:
çünki bulaşmadıgım ve kızdırmadıgım yoktur :m08: oyunda dostum fazla yoktur. kimseden yardım istemem. arkadaşlarımın çogu 2sene öncedeki arklardır. yeni gelenleri açıkcası sevmiyorum. ve bulaşmadan duramıyorum.

şaka yapmayı eglenmeyi gülmeyi severim. bazılarıylada tam bir düşman olurum. düşmanım dostumdan fazladır.
oyunda kimseye güvenmem. beni görenler zaten bilirler. çok düşman edindigim için asla pişman değilim. sonuna kadar mücadelemi veririm.
aslında yeni değilim. bu konuyu beni bilmeyenler iyi tanısın diye açtım. iyi oyunlar..! :ka19:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0