Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Autoit Auto Pack Yapım Dersi 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan polis22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@HyPeRMoooD; Evet engelleme yolu bir çok var bunun üzerinde uraşıyorum ve çok iyi sonuçlarda aldım...

1-) Oyunu başlattıktan sonra oyun title yani baslik'ini sürekli tarıyor ve bir değişme olursa oyunu kapıyor
2-) Efsun botu aynı şekilde titlesini tarıyor bulursa oyun gene kapanıyor
3-) cmd çalıştığında oyun kapanıyor
4-) Tek exe üzerinden giriş yapılıyor ama ben bunu değiştirdim exe mexse yok :) Auto Pack içinde oyun kendi çalıştırıyor kısacası .exe'siz giriş gibi bişey :)
5-) Pack Boyutlarını kontrol ediyor sistemdeki boyut ile eşleşirse oyunu açıyor eşleşmesse oyunu açmıyor.
6-) 1'den fazla oyun açamıyorsun.
7-) Enjekte yapılmıyor bunun bir dosyası vardı...
8-) Oyun dosyası içindeki dosyaları tarıyor eğer filitre dosyası içinde bir adlandırma varsa oyun kapanıyor tabi bunların hepsini 1 sistemede geliştiremedim onun için şuanda bir köşede :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@HyPeRMoooD; Evet engelleme yolu bir çok var bunun üzerinde uraşıyorum ve çok iyi sonuçlarda aldım...

1-) Oyunu başlattıktan sonra oyun title yani baslik'ini sürekli tarıyor ve bir değişme olursa oyunu kapıyor
2-) Efsun botu aynı şekilde titlesini tarıyor bulursa oyun gene kapanıyor
3-) cmd çalıştığında oyun kapanıyor
4-) Tek exe üzerinden giriş yapılıyor ama ben bunu değiştirdim exe mexse yok :) Auto Pack içinde oyun kendi çalıştırıyor kısacası .exe'siz giriş gibi bişey :)
5-) Pack Boyutlarını kontrol ediyor sistemdeki boyut ile eşleşirse oyunu açıyor eşleşmesse oyunu açmıyor.
6-) 1'den fazla oyun açamıyorsun.
7-) Enjekte yapılmıyor bunun bir dosyası vardı...
8-) Oyun dosyası içindeki dosyaları tarıyor eğer filitre dosyası içinde bir adlandırma varsa oyun kapanıyor tabi bunların hepsini 1 sistemede geliştiremedim onun için şuanda bir köşede :)

@polis22
Bunları Gerçekten Tek Bir Yerde Toplayıp. Paylaşmayı Düşünürsen Sonuna Kadar Arkandayım Ve Büyük Bir Paylaşım Olacağın'a İnanıyorum :rolleyes:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri