noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Metin2 Trade Hack TR Çalışıyor Güncel [22.06.2012]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RapGame01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar bu hile metin2 oyununda Kullanılan metin2 ticaret hilesidir

Video verecem videoyu izleyerek hilenin nasıl yapıldıgını azda olsa anlarsınız

Arkadaslar hileyi indirip deneyecek olan kullanıcılarımız mutlaka hileyi indirdikten sonra

Güvenmiş oldukları antivirüs Programları ile tarayıp ondan sonra Kullansınlar ben metin2 ticaret hilesini

taradım zararlı bir yazılım görmedim sizde indirdikten sonra Mutlaka Hileyi tarayınız ondan sonra kullanınız

İlk olarak hileyi indirdikten sonra bypass.bat adındaki dosyayı metin2 Oyunun kurulu oldugu

Klasörün icine atınız daha sonra metin2 trade hackı calıstırınız ve puton yazan sekmeye tıklayınız

ve verecegimiz videodaki gibi yapılanları uygulayacaksınız daha sonra metin2 klasörün icine atmıs oldugunuz

bypass.bat adındaki dosyaya tıklayarak oyuna Giriş yapınız

Bundan sonra oyuna Giriş yaptıktan sonra ofners yazan hile ekranında oraya ticaret hilesinin

yapmak istediginiz kişinin nickini yani kurbanın adını giriyoruz daha sonra

ofersin kullanıcı adı altında bos olan yere ise yang felan giriyorsnuz örnegin 160 diyelim daha sonra

karsı tarafa kabul etiriyorsunuz ve karsı taraf kabul ettikten sonra hemen oyundan cıkıs yapıyorsunuz ve tekrar

Oyuna giriş yaptıktan sonra ticaret hilesini yapmıs oldugunuz göreceksiniz

Arkadaslar Yapamayanlar Özelden Mesaj Atsın Yardım Ederim Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin...

Bölüm kurallarına göre paylaştığınız hilenin virüs total sonucu ve paylaştığınız hilenin çalıştığına dair video gereklidir.

Evet Arkadaşlar Okadar Kişi Bakmış 1 Yorum Yok Yorumlarınızı Esirgemeyin /Güncel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri