HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yeni sw kurulmustur ADI:ReduMt2 dir sizleride aramızda görmek bizleri mutlu eder uzun lafın kısası süper swdir oyunun kurucu bnm satıcıda +94 taslar +60 hız veren pot +30 yesil pot felan zırhıca +9 celikler +9 takılar sandıklar efsun nesneleri ve klkn felan silahcıda zehir,muharebe,yari insan,kral zırhları ve skilli at kitabı mevcuttur ve oyuna basladıgınızda
bir görevvar tek tıklamayla 94llw ve 100m paranız oluyor ve para kazanmak istiyorsanız muharebe alın ve muharebe satın üyelik ve mc :5.52.166.179 dur perfect acan npc mevcuttur!
gelelim ağ adlarına ve şifrelerine:
uysalmt2
uysalmt2-2
uysalmt2-3
uysalmt2-4
uysalmt2-5
ağların sifresi :12345 dür
ve [GM],[GA] alımı vardır ve kndie bayan arıyorum bana msn nesini verebilecekk
ve gm ler tecrübeli olsun lütfen ve navicattan ve filezilladan anlasınlar bkleriz sw mize
BU KADAR OYUN KURUCUSU:BY:[SGM]ReDu ve [TL]G3 DÜR SAYGILAR!!!
bir görevvar tek tıklamayla 94llw ve 100m paranız oluyor ve para kazanmak istiyorsanız muharebe alın ve muharebe satın üyelik ve mc :5.52.166.179 dur perfect acan npc mevcuttur!
gelelim ağ adlarına ve şifrelerine:
uysalmt2
uysalmt2-2
uysalmt2-3
uysalmt2-4
uysalmt2-5
ağların sifresi :12345 dür
ve [GM],[GA] alımı vardır ve kndie bayan arıyorum bana msn nesini verebilecekk

ve gm ler tecrübeli olsun lütfen ve navicattan ve filezilladan anlasınlar bkleriz sw mize
BU KADAR OYUN KURUCUSU:BY:[SGM]ReDu ve [TL]G3 DÜR SAYGILAR!!!