HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ,
Hilenin crackladım ve süper bir duruma girdi. Arkadaşlar her şeyi açmaz iseniz kolay kolay atmıyor.
AutoHs , Damage hack falan var ancak yasadışı hack diye atıyor.
Uzun süredir paylaşmıyorduk.
Arkadaşlar 2 hesabım hileden dolayı banlandı Bende hile kullanmayacağım bir hesap açtım. Çok güzel kastım , kastım sonrada banlandı. Hile kullanmadım yani tickete gelen cevap ise aimbot kullanmayı iyi biliyosun ananna girsin o aimbot.
Hilenin kullanılışı :
İlk olarak Sfx arşivinden dosyaları çıkartın , bilgisayarınızın tarihini 25:06:2012 ye geri alın. Sonrada enjekte edip oyuna girin. Klavyenin yön tuşları ile özellikleri açıp kapayın. 150 yorum+750 indirilmeden sonra diğer hilemize geçeceğiz. Çok süper hileler var.
Gelelim linklere.
Jotti Linki :
TAKİPDE KALIN
ShipCheat alıntıdır ( Benim Blogum)
Hilenin crackladım ve süper bir duruma girdi. Arkadaşlar her şeyi açmaz iseniz kolay kolay atmıyor.
AutoHs , Damage hack falan var ancak yasadışı hack diye atıyor.
Uzun süredir paylaşmıyorduk.
Arkadaşlar 2 hesabım hileden dolayı banlandı Bende hile kullanmayacağım bir hesap açtım. Çok güzel kastım , kastım sonrada banlandı. Hile kullanmadım yani tickete gelen cevap ise aimbot kullanmayı iyi biliyosun ananna girsin o aimbot.
Hilenin kullanılışı :
İlk olarak Sfx arşivinden dosyaları çıkartın , bilgisayarınızın tarihini 25:06:2012 ye geri alın. Sonrada enjekte edip oyuna girin. Klavyenin yön tuşları ile özellikleri açıp kapayın. 150 yorum+750 indirilmeden sonra diğer hilemize geçeceğiz. Çok süper hileler var.
Gelelim linklere.
Jotti Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TAKİPDE KALIN
ShipCheat alıntıdır ( Benim Blogum)
Moderatör tarafında düzenlendi:
virüstotal ekle
Ekli saten körmüsün.