HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar :
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 3 aylık web eğitimi aldım ve bundan sonra bende panelimi kodlayabiliyorum ! Forumun çoğu alman panellerini türkçeleştirerek vakit harcıyor fakat harcadığınız bu vakit boş vakit ! Uzman üye olursam web bölümüne günlük web dersleri vereceğime emin olabilirsiniz.
Bu paneli full fonksiyon kodlamadım !
Bence hamachi serverlar için şık ve hızlı bir panel !
Fazla yazdım :l03: Kusura bakmayın. Yorumuda esirgemeyin dediğim gibi ilk panelim iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Tabi VPS'Yede olur ama Hamachi kuranlara kesinlikle tavsiyemdir
DEMO :
İNDİRME LİNKİ :
Güle güle kullanın ! Yazdığım gibi ilk panelimdir herkesten açık yorumlar bekliyorum iyi veya kötü.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 3 aylık web eğitimi aldım ve bundan sonra bende panelimi kodlayabiliyorum ! Forumun çoğu alman panellerini türkçeleştirerek vakit harcıyor fakat harcadığınız bu vakit boş vakit ! Uzman üye olursam web bölümüne günlük web dersleri vereceğime emin olabilirsiniz.
Bu paneli full fonksiyon kodlamadım !
Bence hamachi serverlar için şık ve hızlı bir panel !
Fazla yazdım :l03: Kusura bakmayın. Yorumuda esirgemeyin dediğim gibi ilk panelim iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Tabi VPS'Yede olur ama Hamachi kuranlara kesinlikle tavsiyemdir

DEMO :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İNDİRME LİNKİ :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Güle güle kullanın ! Yazdığım gibi ilk panelimdir herkesten açık yorumlar bekliyorum iyi veya kötü.

Yorumlar için teşekkürler. İyi ki varsınız benim güzel arkadaşlarım.