Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Server Error in'/'Application Hata Mesajı Çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Spacey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 37K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Server Error in'/'Application hata mesajı nedir?
Genellikle TTNET ve Mynet üyelik kullanıcılarının sunucu seçmelerinden sonra karşılaştığı hata mesajıdır. TTNET ve Mynet üyelikleri
smilev.gif
bu hata nedeniyle oyuna giriş için üyelik bilgileri sayfalarını görüntüleyememektedir.

İlgili hata mesajının görünümü:
spacer.gif

İnternet Explorer tarayıcısını kullananlar internet geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?
Hata mesajı ile karşılaşırsanız internet geçmişlerini/çerezlerini temizlemelisiniz.

Adım 1:
Masaüstünde bulunan İnternet Explorer kısa yoluna
smilev.gif
sağ tıklama yaparak "Özellikler" seçmelisiniz.

Adım 2:
Açılan "İnternet Özellikleri" sayfasından "Genel" bölümünde bulunan "Sil" butonuna tıklayınız.
spacer.gif

Adım 3:
Hangi verilerin silinmesi gerektiğini gösteren sayfada bütün bilgilerinizi temizleyebilirsiniz.
Sorununuzun bu işlemin akabinde düzeldiğini görebileceksiniz.
spacer.gif

Mozilla Firefox tarayıcısını kullananlar geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?
Hata mesajı ile karşılaşırsanız internet geçmişlerini/çerezlerini temizlemelisiniz.

Adım 1:
Mozilla Firefox tarayıcınızı başlatınız. Tarayıcının üst bölümünde bulunan "Araçlar" sekmesinden "Yakın geçmişi temizle" seçmelisiniz.(CTRL + SHİFT + DELETE)
Açılan sayfada
smilev.gif
resimde belirtilen verileri seçerek "Sil" butonuna tıklayınız.
spacer.gif

Google Chrome tarayıcısını kullananlar internet geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?

Adım 1:
Google Chrome tarayıcınızı başlatınız.Tarayıcının üst bölümünde bulunan "Google Chrome ürününü özelleştir ve denetle" sekmesini tıklayınız.
spacer.gif

Adım 2:
Açılan sayfadan "Seçenekler" seçiniz.

Karşımıza "Google Chrome Seçenekleri" sayfası gelecektir. İlgili sayfada "Gelişmiş Seçenekler" seçiniz.
spacer.gif

Adım 3:
"Gelişmiş Seçenekler" sayfasında bulunan "Tarama verilerini temizle" butonuna tıklayınız.
spacer.gif

Adım 4:
"Tarama verilerini temizle" sayfasında "Her şey" seçerek "Tarama verilerini temizle" butonuna tıklayınız.
spacer.gif

Opera tarayıcısını kullananlar internet geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?

Adım 1:
Opera tarayıcınızı başlatınız. Tarayıcınızın üst bölümünde bulunan "Menü" den Ayarlar > Kişisel verileri sil seçiniz.
spacer.gif

Adım 2:
Açılan sayfada ki verileri resimde de belirtildiği gibi seçerek "Sil" butonuna tıklayınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri