Kimseye Güvenilmez en iyisi VDS alcan
Katılıyorum...
Konu Altında Tartışmaya Yaratan Kişilere Gereken Cezalar Verilecektir.
Argo/Küfürlü Mesajlar Yasaktır.
Katılıyorum...
Konu Altında Tartışmaya Yaratan Kişilere Gereken Cezalar Verilecektir.
Argo/Küfürlü Mesajlar Yasaktır.
StyleWar'ın Tavsiyesine uyup VDS Almak isterseniz Detaylı bilgiye Darkorbit VDS Nedir ? | Nasıl Alınır | VDS'De Uri Nasıl Kasılır | Resimli Anlatım Konusundan ulaşabilirsiniz
ya 14 günlük bedava vds linki paylaşmıştı birisi ama kaybettim konuyur öle ibşey bilen varmı 

Baya Büyük Bir Tartışma Olmuş,Tartışmaya Gerek Yok
Mesaj Sayısı,Konu Sayısıda Güvenmiyeceğiniz Anlamına Gelmiyor,Nede Olsa Burası Türkiyenin En Büyük MMO Ve Kendimce En Büyük Yardımlaşma Forumu.
Deatface Arkadaşım Diye Onu Savunmuyorum Ama Normal Bir İnsan İle Vds Şirketi Olan Adam Arasında Fark Vardır,Normal Adamın Kaybedeceği Birşey Yoktur.
Ama Şirketi Olan Adam Vds Şirketinin Adının Lekelenmesini Sağlar Ve Ekmek Parası Denilen Kazançtan Mahrum Kalır.
Eğer İmkanınız Varsa Kendi Vdsnize Koymanız Her Zaman En Makul Olanıdır.
[Dikkat Ederseniz Bedava Vds Konusu Benim Tarafımdan Açıldı]
Konuyu Kapatmayada Şimdilik Gerek Yok Arkadaş Birşey Demiş.
[Başlık Daha Açıklıyacı Olabilir]
Yinede Burdaki Tüm Üyeler Bu Foruma Yardımlaşma İçin Gelmiştir,Bu Forumda Kimse Bir Konu Açınca Para Kazanmıyor.
Mesaj Sayısı,Konu Sayısıda Güvenmiyeceğiniz Anlamına Gelmiyor,Nede Olsa Burası Türkiyenin En Büyük MMO Ve Kendimce En Büyük Yardımlaşma Forumu.
Deatface Arkadaşım Diye Onu Savunmuyorum Ama Normal Bir İnsan İle Vds Şirketi Olan Adam Arasında Fark Vardır,Normal Adamın Kaybedeceği Birşey Yoktur.
Ama Şirketi Olan Adam Vds Şirketinin Adının Lekelenmesini Sağlar Ve Ekmek Parası Denilen Kazançtan Mahrum Kalır.
Eğer İmkanınız Varsa Kendi Vdsnize Koymanız Her Zaman En Makul Olanıdır.
[Dikkat Ederseniz Bedava Vds Konusu Benim Tarafımdan Açıldı]
Konuyu Kapatmayada Şimdilik Gerek Yok Arkadaş Birşey Demiş.
[Başlık Daha Açıklıyacı Olabilir]
Yinede Burdaki Tüm Üyeler Bu Foruma Yardımlaşma İçin Gelmiştir,Bu Forumda Kimse Bir Konu Açınca Para Kazanmıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)