HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mactavıste benden gorup paylasmıs bu benı orjınal konumdur.MacTavish paylaşmıştı diye biliyorum.
maymun yusuf bunu önceden paylaştılarslm ben zetada bug buldum soyleyeyım sıze videoya gerek yok anlatıyorum:
şimdi devourer denılen yaratık varya o yaratıkın scorcher denilen yaratıkına geldıgınızde devourerın etrafına 10 tane scorcher yaratıkı toplanıyo siz sadece devouerre sıkıyonuz ve patlıyonuz dewourerı kesmıs oluyonuz hıc lazar harcamadan sora gıriyonuz tekrar kapıya scorcher yaratıkları tek kalıyo 10 tane falan onlarıda kestıgınızde soradan 2 streuner gelıyo onlarıda kestıgınızde odulu verıyo anlıycanız uber krısler uber sıbelonıtlerı yapmanıza gerek yok gemısı guclu olmayanların işine yarar sanırım saygılar.
not=anlamayan varsa soylesın
ARKADASLAR DEWOURERE X1 SIKIN VE SCORCHER YARATIKLARI GELDIGINDE KACMAYIN SADECE DEWOURERE SIKIN SİZİ PATLATSIN VE SORA TAMIR OLUP GIRIN 8 9 SCORCHER VAR ONLARIDA KESIN SORADAN 2 3 STREUNER GELIYO ONUDA KESTIINIZMI ÖDÜLÜ VERİYO HAVOC ŞANSA BAGLI.
npcakar doru konus bunu ben acmıstım ılk benım konum bu benden gorup cakma konular acmıslarmaymun yusuf bunu önceden paylaştılar
flood için özür hala çalışıyormu ?npcakar doru konus bunu ben acmıstım ılk benım konum bu benden gorup cakma konular acmıslar