HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Meraba ArkadaşLar Hepinizin Bildiğği Gibi MafiaII Arkadaşımızın Yapmış Olduğu Ama Günümüzde Çalışmayan Damage Hack'i Ben Yaptım Ve Çalıştırrdım Tabikide Herşey Gene Videolu Ve kanıtlı ..
Arkadaşlar Hile İle İlgili Bir Kaç Bilgilendirme Vereyim Hemen..!
Maskesi Olan Bütün KarakterLerDe Çalışır At Üstünde Çalışıyormu Pek Bilgim Yok Bişi Diyemicem..
Diye Bileceğim Tek Şey 15 Lwl'de Karanlık Metin kese Bilirsiniz 20 Lwlde KıskançLık Kestim şahsen.. Gayette Seri Vuruyor.!
SizLer için Bir SS..!
ArkadaşLar Bir Efsaneyi Canlandırdım Herkez Bu Hileyi Arıyor Ben Kimseyle PayLasmadan Sizle Paylastım
Hile Bütün KarakterLere Uygun Artık Sadece Kadın KarakterLerde Çalışmamakta..
Hile Tamamen Bana Aittir..!! Bi Yerden Alıntı Değildir Alıntı YazanLar Lütfen Link BıraksınLar..!
SözLü Anlatım..!
İndirdiğiniz Dosyaları Masa Üstüne Çıkartıp Pack'e Atılacakları Pack'e Ve Cixcocuk97 Exe'yi İse Oyuna Atın Ve Oyuna Cixcocuk97 Exe'den Giriniz..
Karateriniz Şaman,Sura,Savaşçı,Ninja'ise Kesin Çalışır.
VİRÜS TOTAL SONUCU:
SIRA GELDİ LİNKİMİZE
video::
LİNK:
Arkadaşlar Hile İle İlgili Bir Kaç Bilgilendirme Vereyim Hemen..!
Maskesi Olan Bütün KarakterLerDe Çalışır At Üstünde Çalışıyormu Pek Bilgim Yok Bişi Diyemicem..
Diye Bileceğim Tek Şey 15 Lwl'de Karanlık Metin kese Bilirsiniz 20 Lwlde KıskançLık Kestim şahsen.. Gayette Seri Vuruyor.!
SizLer için Bir SS..!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ArkadaşLar Bir Efsaneyi Canlandırdım Herkez Bu Hileyi Arıyor Ben Kimseyle PayLasmadan Sizle Paylastım
Hile Bütün KarakterLere Uygun Artık Sadece Kadın KarakterLerde Çalışmamakta..
Hile Tamamen Bana Aittir..!! Bi Yerden Alıntı Değildir Alıntı YazanLar Lütfen Link BıraksınLar..!
SözLü Anlatım..!
İndirdiğiniz Dosyaları Masa Üstüne Çıkartıp Pack'e Atılacakları Pack'e Ve Cixcocuk97 Exe'yi İse Oyuna Atın Ve Oyuna Cixcocuk97 Exe'den Giriniz..
Karateriniz Şaman,Sura,Savaşçı,Ninja'ise Kesin Çalışır.
VİRÜS TOTAL SONUCU:
SIRA GELDİ LİNKİMİZE
video::
LİNK:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...