Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Over mı Anılbilişimmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan by-baho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar daha önce anılbilişimden hizmet aldım hiç bi sıkıntı yaşamadım ama elemanlar degişmiş sanırım yeni hizmet alan varsa önerebilirmi bi sıkıntı yaşadımı ona göre over veya anıl bilişimden alıcam anılbilişimdede kampanya var 30 haz. kadar almayı düşünüyorum aslında

Bak kardeşim evet doğrudur Hakan diye destek elemanları vardı sağolsun her yardımımıza koşardı.Karalamak olmasın ama yeni elemanlarla ya benim huyum uymadı yada onlar öyle. Yeni elemanlarla yaşadığım sorunların haddi hesabı yoktur.İkisi arasından OverBilisim'i öneririm.Ha sen yinede tek benim düşüncelerime bakma. Şuan Anıl'dan hizmet alanlarında düşüncelerini al.2 Bilişiminde Şikayet bölümündeki konuları gez. Biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu :D

over dıındakılerden al en azından teslımat yapar yalanları olmaz msn gonderemıyorum dıye teslımat bılgılerını bu obver bılsıım degıstı galıba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri