Bot Güncellendikçe Yenisi Verilecektir !
Tarih 26.06.2012 -- Çalışıyor
Tarih 30.03.2013 -- Çalışıyor
ByPass Konu Anlatımı: Konu l apfelsine
Download:
Virustotal:
Kullanımı:*Aşk ekselansı oynuyorsanız eğer : Programda sağ en üst 2 tanesini ve sol üst 2 tanesini işaretleyin ve Ctapt tuşuna basın. Durdurmak için de Cton a basın.
*Bireysel-Senkron-Vs oyuncu oynuyorsanız : Sol en üst ve sağ en üst 2 tanesini işaretleyin.
*Kurnaz mod : Solda 1. yi ve 4. işaretleyin sağda ise üst 2 tanesini.
*Normal yarışma degilde düz dans ise sadece sağ en üst 2 tanesini işaretleyin ve bırakın.
*Oto Space içinde Soldan 5. yi Seçin
Arkadaşlar Bazılarınız Yani Geneliniz Çalışmıyor Demiş Ama Bende Çalışıyor Bunun İçin Video Hazırladım Buyrun İzleyin Bakalım Çalışıyor Mu Çalışmıyor Mu ?
İşte Video :
Benim İşletim Sistemim: Windows7 Ultimate 32 Bit
Arkadaşlar Hileyi Kullanabilmek için ilk Önce ByPass ı indirmeniz Gerekmektedir ByPass ı indirme Linki Yukarıdadır. ByPass indikten Sonra ByPass ı açıyoruz ve Oradan Oyunun Kurulu Olduğu Klasörü Seçiyoruz. Daha Sonra Benim Verdiğim Download Linkinden Hileyi İndiriyoruz ve Oyunun Keyfini Çıkarın
Tarih 26.06.2012 -- Çalışıyor
Tarih 30.03.2013 -- Çalışıyor
ByPass Konu Anlatımı: Konu l apfelsine
Download:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal:
Kullanımı:*Aşk ekselansı oynuyorsanız eğer : Programda sağ en üst 2 tanesini ve sol üst 2 tanesini işaretleyin ve Ctapt tuşuna basın. Durdurmak için de Cton a basın.
*Bireysel-Senkron-Vs oyuncu oynuyorsanız : Sol en üst ve sağ en üst 2 tanesini işaretleyin.
*Kurnaz mod : Solda 1. yi ve 4. işaretleyin sağda ise üst 2 tanesini.
*Normal yarışma degilde düz dans ise sadece sağ en üst 2 tanesini işaretleyin ve bırakın.
*Oto Space içinde Soldan 5. yi Seçin
Arkadaşlar Bazılarınız Yani Geneliniz Çalışmıyor Demiş Ama Bende Çalışıyor Bunun İçin Video Hazırladım Buyrun İzleyin Bakalım Çalışıyor Mu Çalışmıyor Mu ?
İşte Video :
Benim İşletim Sistemim: Windows7 Ultimate 32 Bit
Arkadaşlar Hileyi Kullanabilmek için ilk Önce ByPass ı indirmeniz Gerekmektedir ByPass ı indirme Linki Yukarıdadır. ByPass indikten Sonra ByPass ı açıyoruz ve Oradan Oyunun Kurulu Olduğu Klasörü Seçiyoruz. Daha Sonra Benim Verdiğim Download Linkinden Hileyi İndiriyoruz ve Oyunun Keyfini Çıkarın

Son düzenleme:
Bende Çalışıyor Anlatayım bari
Önce oyuna giriş yap programı sonra aç
Önce oyuna giriş yap programı sonra aç

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)