HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bakın yetkılı beyfendiler benım charım bugda
Alti üstü 5 dakıka bana yardımcı olcaksınız 3 gündür beklıyorum dier arkadaşlarımda beklıyor ama benım caresizligim şu
700 Tllık charım soyuldu
Haksız yere ban yedım
Forumdakı üyelikler ban yedi
Hepsıne Eyvallaha
Ama
Char bugda lütfen bakın lütfen
YARDIMCI OLUN CHARI SATCAM DİYORUM ALICISINDAN BEN MAHÇUP OLUYORUM BİRAZ YARDIMCI OLUN !
Alti üstü 5 dakıka bana yardımcı olcaksınız 3 gündür beklıyorum dier arkadaşlarımda beklıyor ama benım caresizligim şu
700 Tllık charım soyuldu
Haksız yere ban yedım
Forumdakı üyelikler ban yedi
Hepsıne Eyvallaha
Ama
Char bugda lütfen bakın lütfen
YARDIMCI OLUN CHARI SATCAM DİYORUM ALICISINDAN BEN MAHÇUP OLUYORUM BİRAZ YARDIMCI OLUN !
Aloooooooooooooo offf cıldırcam sımdı haa a
Yaw arkadaş cıkartp cıkarmıycagınızı soyleyin beklıoz ! bizde insaniz
Yaw arkadaş cıkartp cıkarmıycagınızı soyleyin beklıoz ! bizde insaniz
Sen Kimsin?
O Kadar Bugda Kalan Geçen Gün Olan Sorunlardan Çarları Soyulan ve İtem Kaybı Yaşıyan Kişiler Var.Senin Çarın Bugda Kaldıysa 10 Kişininde Çarı Bugda Herkezi Bırakıp Seninlemi İlgilenicekler Onlar Bile Senin Kadar Ağlamıyo Burda Sen Ne Yapıyorsun?
Sen Böyle Yaptıkça Admin Senle Hayatta İlgilenmez Bunuda Bil.
O Kadar Bugda Kalan Geçen Gün Olan Sorunlardan Çarları Soyulan ve İtem Kaybı Yaşıyan Kişiler Var.Senin Çarın Bugda Kaldıysa 10 Kişininde Çarı Bugda Herkezi Bırakıp Seninlemi İlgilenicekler Onlar Bile Senin Kadar Ağlamıyo Burda Sen Ne Yapıyorsun?
Sen Böyle Yaptıkça Admin Senle Hayatta İlgilenmez Bunuda Bil.
En azından ben senın gibi yalakalık yada iki yüzlü değilim
Ben ne yaptıgımı cok iyi biliyorum
Yemişim oyununu benım sorunum okadr onemlı olmada cok fazla zamanını almıycak bı sorun
!
Ben ne yaptıgımı cok iyi biliyorum
Yemişim oyununu benım sorunum okadr onemlı olmada cok fazla zamanını almıycak bı sorun
!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...