mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

İnci Silkroad

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dada45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 752

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,
Uzun yıllar bu oyuna emek verdikten sonra ve birçok şeyi gördüm geçirdim.Sürekli kapanıp açılan serverlar ya da belli bir standardı olmayan oyunlardan sıkıldım açıkcası ve çoğu kişininde zevk alabileceği tarzda bir oyuna ihtiyaç olduğunu düşündüm ve bu işe girdim.Eminim sizlerde zevk alacaksınız.

inciSro Server Bilgisi
- Baslangiç olarak tüm karakterlere 250k sp, 3 günlük toplayici pet, 5 reverse, 2 Pegasus, 1000 HP Potu (X-Large), 1000 MP Potu (X-Large) veriliyor.
- Server'da hiçbir sekilde GM'ler tarafindan para karsiligi Sos, Som, Sun item satilmayacak. Bu sayede oyuncularimiz ne kadar emek verirse o kadar sonuç alacak.
- Jupiter, Mirror Dimension açiktir. Jupiter'deki mob'lardan 13 Dg Nova ve Sun item düsüyor. Nova, sos item degerinde olup Sun'dan daha fazla düsüyor.
- Exp ve Sp kasmak problem hiç degil; çünkü exp ve sp rate yeterince yüksektir. Oyuncularimiz degerli item(nova, sun vs.) item düsürmek için kasmaya devam edecek.
- Bot kullanimi illegal degildir. Fan sitemizde ve resmi sitemizde ücretsiz mBot bulunuyor.
- Haftalik Kale savasi olacak. Bunun disinda günlük, haftalik, aylik çesitli event'larimiz olacak.
Resmi Sitemiz:inciSro - SilkRoad Private Server
- Forum Sitemiz: :: Ana Sayfa
Facebook Fan Sitemiz: Inci Silkroad | Facebook

Direk Googlede arama yaparakta serverimize ulaşabilirsiniz.

ne o sözlük kullanarak serverinize adam mı çekmeye çalışıyorsunuz ? allah bilir daha sozlukte uyeliginiz yoktur lan :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri