Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu gün vindicator of they class aldım. Acaba biri bana skill sıralamasını gereken enchementsleri felan kısaca nasıl kullanacağımı özetleyebilir mi?
Benim Kullandığım ,
Enchamentsler :
Sword : Lucky
Helm : Wizard
Cape : Wizard
Class : Wizard
Genellikle 5. skili vururum en başta adama.Daha sonra 4. skille bayıltırım.Çünkü bu süre zarfında 5. skilim dolmaya devam eder.Daha sonra rakibe miss geçmemissem ve canı azalmışsa 2. skili (1 . skill atack olarak kabul edersen ) vurarim.Dot ( Damage of time ) etki süresi biraz işledikten sonra rakip diğer 5. skilin vuruşuna dayanamaz.Eğer miss geçersen 5. skille başladığında mananı hp doldurma skili ile avantajlı kullanmalısın ( 3 . skill )
Enchamentsler :
Sword : Lucky
Helm : Wizard
Cape : Wizard
Class : Wizard
Genellikle 5. skili vururum en başta adama.Daha sonra 4. skille bayıltırım.Çünkü bu süre zarfında 5. skilim dolmaya devam eder.Daha sonra rakibe miss geçmemissem ve canı azalmışsa 2. skili (1 . skill atack olarak kabul edersen ) vurarim.Dot ( Damage of time ) etki süresi biraz işledikten sonra rakip diğer 5. skilin vuruşuna dayanamaz.Eğer miss geçersen 5. skille başladığında mananı hp doldurma skili ile avantajlı kullanmalısın ( 3 . skill )
Çok saol sen bayağı tecrübelisin herhalde
Başka Tavsiye Yok Mu?
Başka Tavsiye Yok Mu?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)