HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu gün vindicator of they class aldım. Acaba biri bana skill sıralamasını gereken enchementsleri felan kısaca nasıl kullanacağımı özetleyebilir mi?
Benim Kullandığım ,
Enchamentsler :
Sword : Lucky
Helm : Wizard
Cape : Wizard
Class : Wizard
Genellikle 5. skili vururum en başta adama.Daha sonra 4. skille bayıltırım.Çünkü bu süre zarfında 5. skilim dolmaya devam eder.Daha sonra rakibe miss geçmemissem ve canı azalmışsa 2. skili (1 . skill atack olarak kabul edersen ) vurarim.Dot ( Damage of time ) etki süresi biraz işledikten sonra rakip diğer 5. skilin vuruşuna dayanamaz.Eğer miss geçersen 5. skille başladığında mananı hp doldurma skili ile avantajlı kullanmalısın ( 3 . skill )
Enchamentsler :
Sword : Lucky
Helm : Wizard
Cape : Wizard
Class : Wizard
Genellikle 5. skili vururum en başta adama.Daha sonra 4. skille bayıltırım.Çünkü bu süre zarfında 5. skilim dolmaya devam eder.Daha sonra rakibe miss geçmemissem ve canı azalmışsa 2. skili (1 . skill atack olarak kabul edersen ) vurarim.Dot ( Damage of time ) etki süresi biraz işledikten sonra rakip diğer 5. skilin vuruşuna dayanamaz.Eğer miss geçersen 5. skille başladığında mananı hp doldurma skili ile avantajlı kullanmalısın ( 3 . skill )
Çok saol sen bayağı tecrübelisin herhalde
Başka Tavsiye Yok Mu?
Başka Tavsiye Yok Mu?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)