HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
x-3 te saimon mordon lordakia ve boss saimon boss mordon boss lordakia kessın ( ısımlerını yanlıs yazmıs olabılırım sız anladınız )
kutu toplasın , npc kessin
1. confi ile kessin
2. confi ile kaçsın
düşmandan kaçsın
%60 tan sonra tamır olsun
Bana böyle bir task yaparmısınız lutfen ..?
TESEKKÜRLER
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kardeş x4 te kutu toplasın oto kamuflaj alsın düşman görünce kaçsın bide 6 saniye sorunu olmasın(eic) şimdiden tşk ederm
Arkadaşlar Bu Konu altından task isteklerinizi yazabilirsiniz,Bende Size Kendi yaptıklarımdan sizin isteğinize göre yaparım,En Fazla yarına hazır olurlar bazıları şuan işim varda,Siz Burda yazın,Ben yaparım
Örnek;
Map: 1-4 Mordon,Saimon kessin,
Cephane; LCB-10 ECO-10 PLT-2026 VURSUN
Can: %50 olunca kaçsın
Konfi: Confi 1 ile atak yapsın
Veya;
x1 kutu toplasın
Oto kamuflaj alsın
Not:Şirketinizi yazınız,Yardımcı olduysam +rep
:ka19:
Yeni GÜncelleme 3 Temmuz; Alpha,Beta,Gamma Kapıları Eklenmiştir İstediğiniz Ayarlar ile yapılır..
Yeni Güncelleme 10 Temmuz; PvP eklentisi Eklenmiştir,otomatik adam kesme[Geminiz sağlamsa Tavsiye Edilir]
Artık Dosyalar Virüs Total İle Koyulmaktadır,Güvence %100,Siz TMMO Değerli Üyeleri için burdayım:l04:
Yeni versiyonla bi türlü bütün kutuları toplamıyo taskdamı sorun var bilmiyorum 1-7 de task ayarlarmısın Kutunun üstünde beklemesin süpürsün
1-7 konfi 1 Kutu ve su türkiye kutuları fln

Edit// Tamiri unuttum

Otomatik Görünmezlik ALMASIN
Son düzenleme:
Arkadaşlar Bu Konu altından task isteklerinizi yazabilirsiniz,Bende Size Kendi yaptıklarımdan sizin isteğinize göre yaparım,En Fazla yarına hazır olurlar bazıları şuan işim varda,Siz Burda yazın,Ben yaparım
Örnek;
Map: 1-4 Mordon,Saimon kessin,
Cephane; LCB-10 ECO-10 PLT-2026 VURSUN
Can: %50 olunca kaçsın
Konfi: Confi 1 ile atak yapsın
Veya;
x1 kutu toplasın
Oto kamuflaj alsın
Not:Şirketinizi yazınız,Yardımcı olduysam +rep
:ka19:
Yeni GÜncelleme 3 Temmuz; Alpha,Beta,Gamma Kapıları Eklenmiştir İstediğiniz Ayarlar ile yapılır..
Yeni Güncelleme 10 Temmuz; PvP eklentisi Eklenmiştir,otomatik adam kesme[Geminiz sağlamsa Tavsiye Edilir]
Artık Dosyalar Virüs Total İle Koyulmaktadır,Güvence %100,Siz TMMO Değerli Üyeleri için burdayım:l04:
Kardeşim zeta taskı yaparmısın oyun sorunu yüzündn 3 hakkım gitti ilgilenmiyor sport son hakkım x3 atsın plt2026 atsın konfi 2 ile dalsın kalkanı düşünce değiştirip kaçsınyüzde 60 ta tamir etsin?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)