mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

PBDO-BOT Task İstekleri -MacTavish87-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacTavish87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 305
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşım geçen ben senden 3-8de kutu toplayıp yrtk kesen task istedim ,eyw. yapmışsın ama npc kesmiyordu , npc kesen yok mu yaw...:)
Tekrar yaptım buyur

Streuner keser,kutu toplar config 1 x1 le dalıyor R310 roketle ateş eder=?

x3 te saimon mordon lordakia ve boslarını kessin ambarları toplasın avantaj kutusu toplasın yüzde 70 olunca ve düşman görünce kaçsın
bu arada çk güzel konu açmişsın teşekkür ediyorum

2 Tane Yap :)

1-2 Burda Olucak Ve Kutu Topliyacak Oto Kamuflaj Alıcak Ve Sperheard Kamuflaj Özelliğini Kendi Oto Basıcak, Düşmandanda Kaçıcak

Sperheard Oto Özellik Basmayı Yapamıyorsan Hiç Yapma :)

--------------------

2-8 De Olcak Pet Aktif Olucak Ama Pasif Modda ,StRenur Kesicek,Kutu Topliyacak Düşman Gördüğü An Kaçıcak,Hammede Oto Zenginleştircek,Palladium'a Kadar Sonra Onu Satıcak,Lazer Lcb-10 ,Roket İşte Su Roket Atarın Kullandıgı Roketi Oto Kullanıcak,1 Konfi Saldırı , 2 Konfi Kaçış Oto Değiştiricek Düşman Geldiğinde

2 Tane Yap :)

1-2 Burda Olucak Ve Kutu Topliyacak Oto Kamuflaj Alıcak Ve Sperheard Kamuflaj Özelliğini Kendi Oto Basıcak, Düşmandanda Kaçıcak

Sperheard Oto Özellik Basmayı Yapamıyorsan Hiç Yapma :)

--------------------

2-8 De Olcak Pet Aktif Olucak Ama Pasif Modda ,StRenur Kesicek,Kutu Topliyacak Düşman Gördüğü An Kaçıcak,Hammede Oto Zenginleştircek,Palladium'a Kadar Sonra Onu Satıcak,Lazer Lcb-10 ,Roket İşte Su Roket Atarın Kullandıgı Roketi Oto Kullanıcak,1 Konfi Saldırı , 2 Konfi Kaçış Oto Değiştiricek Düşman Geldiğinde

Çok kolay bir şey söylemişsin modum 2 dk yapar ::))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri