- Konular
- 224
- Online süresi
- 7m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Menu'ye ''Survivor'' MiniOyunu Eklendi....!
Çin ve Polonya'da /room 286637850'da En Üste Çıkıp Eğilip Ve Zıplayana 20 Çilek + Ağıza Çilek Geliyor....!
Yeni Yapılmış Ve Eskiden Onaylanmamış Bir Çok Map Birdaha Gözden Geçirilidi ve Çoğu Onaylandı....!
Anti Hack Sistemi Bir Üst Seviyeye Çıktı....!
Bazılarımız Çilek Gelmedi Diyordu , Çilek Problemi Tamamen Kalktı Her Alınan Çilek Geliyor....!
Çilek Hack Yapmadan Sınırsız Ban Yemiyeceğiz Zaten Bulunması Zor Bir Hacktır....!
Lag Problemi Azaltıldı....!
Lag Hack Kullananlar Moderatör'ler Tarafından Yakalanırsa 15 Gün Veya Daha Fazla Ban Yiyicek....!
Kişiselleştirme'ye Bir kaç Eşya Daha Eklendi....!
1.45'in Gelmesiyle Oluşan First Kayıpları Düzeltildi Giden Firstler Geri Geldi....!
Emeğe Saygı Hepsini Teker Teker İnceledim Ve Size Ulaştırdım....!
Çin ve Polonya'da /room 286637850'da En Üste Çıkıp Eğilip Ve Zıplayana 20 Çilek + Ağıza Çilek Geliyor....!
Yeni Yapılmış Ve Eskiden Onaylanmamış Bir Çok Map Birdaha Gözden Geçirilidi ve Çoğu Onaylandı....!
Anti Hack Sistemi Bir Üst Seviyeye Çıktı....!
Bazılarımız Çilek Gelmedi Diyordu , Çilek Problemi Tamamen Kalktı Her Alınan Çilek Geliyor....!
Çilek Hack Yapmadan Sınırsız Ban Yemiyeceğiz Zaten Bulunması Zor Bir Hacktır....!
Lag Problemi Azaltıldı....!
Lag Hack Kullananlar Moderatör'ler Tarafından Yakalanırsa 15 Gün Veya Daha Fazla Ban Yiyicek....!
Kişiselleştirme'ye Bir kaç Eşya Daha Eklendi....!
1.45'in Gelmesiyle Oluşan First Kayıpları Düzeltildi Giden Firstler Geri Geldi....!
Emeğe Saygı Hepsini Teker Teker İnceledim Ve Size Ulaştırdım....!