HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hackshielde windows güvenlik duvarından izin vermeniz gerekir, firewall tarzı program kullanıyorsanız onlardanda izin vermeniz gerekir.
bilinen bir kaç program sorun çıkarmakta; avast, bit defender, avg, kaspersky(bunları kullanıyorsanız hack shielde izin vermeniz gerekir)
bunların dışında nadirde olsa win7 sistemlerin pack 1 güncellemesinin yapılmış olması gerekir.
bilinen bir kaç program sorun çıkarmakta; avast, bit defender, avg, kaspersky(bunları kullanıyorsanız hack shielde izin vermeniz gerekir)
bunların dışında nadirde olsa win7 sistemlerin pack 1 güncellemesinin yapılmış olması gerekir.
aynen bendede ayni sorun var pcye formatta attrdm gecer diye ama nafile 1 2 gün oyuna girdi sonra bidahada girmedi
EVET arkadaşlar gunlerdır başımızı ağrıtan bu lanet hatanın çözümü aslında çok basit..Hani bazı bılıp bılmeden konuşmaya meraklı şahıslar vardırya yok guvenlık duvarını kapatın yok virüs programını kapatın bunların hepsi saçmalıktır.!
BIZIM HATAMIZIN SEBEBİ VİRÜSDÜR.Bakın Ne kadar BASİTMİŞ ÖLE DEĞİLMİ..
Söyleceklerimi dikkatle okuyun ve uygulayın..Çok Basit Bir İŞlem zaten..
1-)GOOGLE GİRİYORUZ..
2-)TARAYICIMIZA COMBOFİX SON SÜRÜM İNDİR DEYİP İLK ÇIKAN SİTEDEN İNDİRİYORUZ.(BEN GEZGİNLERDEN YAPTIM)
3-)PROGRAMIMIZIN İNMESİNİ BEKLIYORUZ CHROME KULLANLAR COMBOFİX IN LOGOSUNU MASAÜSTÜNE ÇIKARIP ÖLE ÇALIŞTIRSIN YOK OLMUYOR.
4-)COMBOFİXİ ÇALIŞTIRIYORUZ GELEN HER ŞEYİ ONAYLAYIP PCMIZI TARAMASINI BEKLIYORUZ..
5-)TARAMAMIZ BİTTİĞİNDE METİN2 YE DE COUNTER STRİKE 1.6 YADA POİNT BLANKADA RAHAT RAHAT GIRIYORUZ..
YARDIM EDEBILDIYSEM NE MUTLU BANA MODLARA SELAM SÖYLEYIN BENDE :m08::m08::m08::m08::l03::l03::l03::l03:

:ka19::ka19::ka19::ka19::l03::l03::l03:
:m33: bbb!! :l04:
BIZIM HATAMIZIN SEBEBİ VİRÜSDÜR.Bakın Ne kadar BASİTMİŞ ÖLE DEĞİLMİ..
Söyleceklerimi dikkatle okuyun ve uygulayın..Çok Basit Bir İŞlem zaten..
1-)GOOGLE GİRİYORUZ..
2-)TARAYICIMIZA COMBOFİX SON SÜRÜM İNDİR DEYİP İLK ÇIKAN SİTEDEN İNDİRİYORUZ.(BEN GEZGİNLERDEN YAPTIM)
3-)PROGRAMIMIZIN İNMESİNİ BEKLIYORUZ CHROME KULLANLAR COMBOFİX IN LOGOSUNU MASAÜSTÜNE ÇIKARIP ÖLE ÇALIŞTIRSIN YOK OLMUYOR.
4-)COMBOFİXİ ÇALIŞTIRIYORUZ GELEN HER ŞEYİ ONAYLAYIP PCMIZI TARAMASINI BEKLIYORUZ..
5-)TARAMAMIZ BİTTİĞİNDE METİN2 YE DE COUNTER STRİKE 1.6 YADA POİNT BLANKADA RAHAT RAHAT GIRIYORUZ..
YARDIM EDEBILDIYSEM NE MUTLU BANA MODLARA SELAM SÖYLEYIN BENDE :m08::m08::m08::m08::l03::l03::l03::l03:

:ka19::ka19::ka19::ka19::l03::l03::l03::m33: bbb!! :l04:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)