HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 61 Kalkanları arıyorum .
Şahin Kalkan - Kaplan Kalkan - Aslan Agzı Kalkan - Ejderha Pulu Kalkan
Benim için önemli olan 6 ve 7 . efsunlar .
Şahin Kalkanında = 10 Savaşçı güç ve 5 savaşçı saldırılarına karşı savunma şansı
Kaplan Kalkanında = 10 Ninja güç ve 5 ninja saldırılarına karşı savunma şansı
Aslanağzı Kalkanında = 10 Sura güç ve 5 sura saldırılarına karşı savunma şansı
Ejderha Pulu Kalkanında = 10 Şaman güç ve 5 şaman saldırılarına karşı savunma şansı .
Arkadaşlar ninjayım ilk 5 efsun 12 çevik 10 yarı sersem olsa tabi iyi olur ama ilk 5 efsunun ne oldugu önemli degil . 6-7 olsun yeter bana . Şahin belki bulunur ama diger kalkanlarda hemm güç hem sav bulmak zor olucak . İki özellikten en az biri olupta satmak isteyen olursa konunun altına
Sattıgı kalkanın 6 ve 7 . özellikleri yazsın . En az birinde güç veya sav olsun . Digeride iyiyse alırım . Nakit alıcam ilgilenenler konu başlıgı altından nicklerini ve itemlerin efsunlarını yazarsa sevinirim
Oyundan Snarit ulaşabilirsiniz ...
Şahin Kalkan - Kaplan Kalkan - Aslan Agzı Kalkan - Ejderha Pulu Kalkan
Benim için önemli olan 6 ve 7 . efsunlar .
Şahin Kalkanında = 10 Savaşçı güç ve 5 savaşçı saldırılarına karşı savunma şansı
Kaplan Kalkanında = 10 Ninja güç ve 5 ninja saldırılarına karşı savunma şansı
Aslanağzı Kalkanında = 10 Sura güç ve 5 sura saldırılarına karşı savunma şansı
Ejderha Pulu Kalkanında = 10 Şaman güç ve 5 şaman saldırılarına karşı savunma şansı .
Arkadaşlar ninjayım ilk 5 efsun 12 çevik 10 yarı sersem olsa tabi iyi olur ama ilk 5 efsunun ne oldugu önemli degil . 6-7 olsun yeter bana . Şahin belki bulunur ama diger kalkanlarda hemm güç hem sav bulmak zor olucak . İki özellikten en az biri olupta satmak isteyen olursa konunun altına
Sattıgı kalkanın 6 ve 7 . özellikleri yazsın . En az birinde güç veya sav olsun . Digeride iyiyse alırım . Nakit alıcam ilgilenenler konu başlıgı altından nicklerini ve itemlerin efsunlarını yazarsa sevinirim
Oyundan Snarit ulaşabilirsiniz ...
6.efsun %5savascı 7. efsun 5 zeka sahin satılır
Teşekkür ederim . Zeka işime yaramaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)