- Konular
- 3,707
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 1,829
- Altın Konu
- 46
- Başarım Puanı
- 442
- MmoLira
- -1,816
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hersene hersene server mi açılacak ya adamlar item yaptı biz artık oynayamayız diyorsunuz bende 1 sene önce bırakmıstım jüpiyi 2 3 hafta oynamıstım ve gerçekten sağlamdım emin ol 1 hafta önce geldim baktım itemlerim soyulmuş buraya böyle konu açmak yerine gayret ettim item dizmeye ve 3 4 gün sonra çarım eminim tekrar sağlam olacaktır buraya böyle konular açacagınıza biraz emek verin. Server açmak kolay birşey değil hele mmomt2 gibi bir server açmak hiç hiç kolay değil bence suanda 4 server yeterli yetkililerinde böyle düşündüğünü tahmin ediyorum ve bir kaç kişi toplaşıp buraya konu açmıssınız herkez yeni bir server istiyor diyorsunuz her gün serverlarda +300 online oluyor yani coğu kişi halinden memnun ayrıca bir konuyu açıyorsunuz yetkili kitliyor tekrar açıyorsunuz tekrar kitliyorlar amacınız ne ya ? Siz konu açınca sizinki kitlenmeyecekmi sanıyorsunuz ?
- Konular
- 325
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- -61
- DevLira
- 0
Yeni Server Açılması Şu An Çok Mantıklı Değil Zaten Jüpiter Serveri Açılalı 6 7 Ay Oldu 1 Sene Olmadı 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gerek yok bence
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hersene hersene server mi açılacak ya adamlar item yaptı biz artık oynayamayız diyorsunuz bende 1 sene önce bırakmıstım jüpiyi 2 3 hafta oynamıstım ve gerçekten sağlamdım emin ol 1 hafta önce geldim baktım itemlerim soyulmuş buraya böyle konu açmak yerine gayret ettim item dizmeye ve 3 4 gün sonra çarım eminim tekrar sağlam olacaktır buraya böyle konular açacagınıza biraz emek verin. Server açmak kolay birşey değil hele mmomt2 gibi bir server açmak hiç hiç kolay değil bence suanda 4 server yeterli yetkililerinde böyle düşündüğünü tahmin ediyorum ve bir kaç kişi toplaşıp buraya konu açmıssınız herkez yeni bir server istiyor diyorsunuz her gün serverlarda +300 online oluyor yani coğu kişi halinden memnun ayrıca bir konuyu açıyorsunuz yetkili kitliyor tekrar açıyorsunuz tekrar kitliyorlar amacınız ne ya ? Siz konu açınca sizinki kitlenmeyecekmi sanıyorsunuz ?
Kardeşim, Bende Memnumum Tek Serverden Ama Bazı Arkadaşlar Aklıma Girdiler. Açtırdılar Konu Bilemiyorum. Jupiter Serveri İlk Açıldıgında Bizde başladık Sonraki Haftalar 15 Gün Ban Yedim Bıraktım 1 Ay Önce Devam Etmeye Başladım Yani Bencede Sıkıntı Yok Gibi Gözüküyor Ama İşte Gaza Geldim :ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)